current views are: 2

31 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση17:59

Τηλεφωνικές επικοινωνίες ΠτΔ με στρατιωτικά φυλάκια και ποντοπόρα πλοία

O κ. Παυλόπουλος ευχήθηκε καλή χρονιά στους στρατευμένους

Δημοσίευση 17:59’

O κ. Παυλόπουλος ευχήθηκε καλή χρονιά στους στρατευμένους

Τηλεφωνικές συνομιλίες με τον επικεφαλής της Ελληνικής Δύναμης Κοσσόβου, με τον επικεφαλής του Επιτηρητικού Φυλακίου Μολυβδοσκέπαστου, με τον Κυβερνήτη της Πυραυλακάτου «Μπλέσσας» και με τον επικεφαλής 133ης Σμηναρχίας στο Καστέλι της Κρήτης, είχε το απόγευμα της Κυριακής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Σύμφωνα με την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο κ. Παυλόπουλος ευχήθηκε καλή χρονιά στους στρατευμένους και τους εξέφρασε, εκτός από την αυτονόητη ευαρέσκειά του, την ευγνωμοσύνη του ελληνικού λαού για το υψηλό φρόνημα και την αποτελεσματικότητα κατά την επιτέλεση του ιερού καθήκοντος της υπεράσπισης της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας, αλλά και της φύλαξης των ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομίλησε, μέσω δορυφόρου, με τους Πλοιάρχους δύο ελληνικών ποντοπόρων πλοίων που έπλεαν, αντιστοίχως, στον Ατλαντικό και στον Ειρηνικό Ωκεανό και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για το νέο έτος.

Εξάλλου, ο κ. Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς το βράδυ της Κυριακής με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας στην Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας κ. Συκά, καθώς και με μέλη της Ομογένειας, και τους ευχήθηκε καλή χρονιά.

Τους συνεχάρη για την δύναμη δημιουργίας και την επιτυχία τους στον τόπο που ζουν και εργάζονται και τους ευχαρίστησε, διότι ως Έλληνες της διασποράς τιμούν την Ελλάδα και την ιστορία της.


σχετικα αρθρα