ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Κουμουτσάκος: «H κυβέρνηση της ΝΔ διαπραγματευόταν με ενιαία θέση για το Σκοπιανό»

Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου 2018, 09:45 / Ανανεώθηκε 5 Ιανουαρίου 2018, 09:27
Γ. Κουμουτσάκος: «H κυβέρνηση της ΝΔ διαπραγματευόταν με ενιαία θέση για το Σκοπιανό»
Facebook Twitter Whatsapp

Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο ο κ. Καμμένος κρατάει την κυβερνητική πλειοψηφία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tην πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία διαπραγματεύονταν με ενιαία θέση στο Σκοπιανό, διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος. 

«O κ. Καμμένος δεν έχει συμπληρώσει ακόμα την κυβίστηση, θα επιμένουμε μέχρι η κυβέρνηση να έχει πραγματικά ενιαία στάση και τη στήριξη του συνόλου της κυβερνητικής πλειοψηφίας» ξεκαθάρισε από πλευράς του ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ στον ΣΚΑΪ.

«H κυβέρνηση της ΝΔ διαπραγματευόταν με ενιαία θέση» είπε, σημειώνοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν είναι δυνατόν να τοποθετηθεί αν δεν υπάρξει σαφής ενιαία γραμμή και ουσιαστική ενημέρωση.

Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο ο κ. Καμμένος κρατάει την κυβερνητική πλειοψηφία. «Εάν θα ρωτήσει ο (μεσολαβητής του ΟΗΕ) κ. Νίμιτς αν δεσμεύει την κυβερνητική πλειοψηφία η θέση της κυβέρνησης για το Σκόπια τι θα απαντήσει ο (έλληνας διαπραγματευτής) κ. Βασιλάκης;» διερωτήθηκε. 

Την ίδια στιγμή, για τις καταγγελίες Λοβέρδου ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ σχολίασε «αν το θέμα είναι σοβαρό, και ο κ. Λοβέρδος έχει τα στοιχεία που λέει, τότε και εμείς θα κάνουμε τον απαραίτητο κοινοβουλευτικό έλεγχο» . «Όμως αν ισχύουν αυτά που υποστηρίζει το ΓΕΝ, τότε το θέμα έχει άλλη διάσταση» συνέχισε.