current views are: 2

6 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση04:30

Ν. Νικολόπουλος: Έχω, ήδη, δώσει την ψήφο μου στη μια και μοναδική, την Ελληνική Μακεδονία

Θα λάβει μέρος στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 21 Ιανουαρίου

Δημοσίευση 04:30’

Θα λάβει μέρος στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 21 Ιανουαρίου

Την θέση του απέναντι στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων έκανε γνωστή ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος «με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν σε δελτίο ειδήσεων Αθηναϊκού σταθμού περί του ενδεχομένου να δώσει ψήφο σε ονομασία των Σκοπίων που να συμπεριλαμβάνει το όνομα “Μακεδονία”».

«Έχω μείνει με την απορία. Από πού τεκμαίρεται ότι θα κάνω… “έκπτωση” και θα αποδεχθώ τη λέξη «Μακεδονία» ή το όποιο παράγωγο της στην ονοματοδοσία του κρατιδίου των Σκοπίων;» ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος.

«Σε αυτό καθεαυτό το θέμα του κρατιδίου των Σκοπίων ας μην ανησυχούν οι αναλυτές των προθέσεών μου. Έχω, ήδη, δώσει την ψήφο μου στη μια και μοναδική, την Ελληνική Μακεδονία!» επισημαίνει μεταξύ άλλων.

Ακόμη, ο κ. Νικολόπουλος ενημέρωσε ότι θα λάβει μέρος στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, ενώ σήμερα καταθέτει ερώτηση προς τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών όπου ζητά να ενημερώσουν το Εθνικό Κοινοβούλιο, αν βρίσκονται στην ίδια εθνική γραμμή που χαράχτηκε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Βουκουρέστι το 2008.


σχετικα αρθρα