ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Στρατούλης στο «Ακραίως»: «Πολιτική προδοσία» αυτό που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου 2018, 11:38 / Ανανεώθηκε 10 Ιανουαρίου 2018, 15:15
Δ. Στρατούλης στο «Ακραίως»: «Πολιτική προδοσία» αυτό που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ
Facebook Twitter Whatsapp

Το πρώτο και το βασικό είναι ότι έχει τεράστιες ευθύνες γιατί διαπραγματεύεται με τους δανειστές. Από τη μια να το παίζεις ηγέτης των 53 και από την άλλη να διαπραγματεύεσαι και να συμφωνείς είναι τουλάχιστον υποκρίσια», δήλωσε για τον Ευ. Τσακαλώτο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για το πολυνομοσχέδιο που έρχεται στη Βουλή, αλλά και την πολιτική της κυβέρνησης μίλησε στο «Ακραίως» και στον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ το στέλεχος της ΛΑΕ Δημήτρης Στρατούλης, κατηγορώντας τους πρώην συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ για ''πολιτική προδοσία''. 

«Δεν είναι ίδιοι με αυτούς που ξεκινήσαμε μια κοινή πορεία. Υπάρχει προδοσία σε σχέση με τις δεσμεύσεις τους στον ελληνικό λαό. Μιλάω για πολιτική προδοσία. Ο καθένας μπορεί να κάνει όποιον χαρακτηρισμό θέλει» υπογράμμισε χαρακτηριστικά το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας. 

Σύμφωνα με τον κ. Στρατούλη: «Ο,τι έλεγα τότε, τον Αύγουστο του 2015 το λέω και τώρα. Προτίμησα να κρατήσω το λόγο μου, έφυγα από υπουργός, έφυγα από βουλευτής, κανείς δεν είναι αναμάρτητος στην πολιτική. Όπως αγωνίζομαι τότε, αγωνίζομαι και τώρα. Οι πρώην συντροφοί μου κάνουν αυτά που δεν έπρεπε στον ελληνικό λαό.  Την πολιτική κωλοτούμπα την έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Το πρόβλημα ήταν από τα μέσα, από την ίδια την ηγετική του ομάδα». 

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Από την στιγμή του που ο ΣΥΡΙΖΑ στις 14 Αυγούστου 2015, νομιμοποίησε το προηγούμενο μνημόνιο, δεν είχα θέση σε αυτό. Πολλοί ήμασταν αυτοί που δώσαμε τη μάχη μας μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν τα καταφέραμε και αποχωρήσαμε».

Ο κ. Στρατούλης έριξε και τα βέλη του και στον Ευκλείδη Τσακαλώτο: «Το πρώτο και το βασικό είναι ότι έχει τεράστιες ευθύνες γιατί διαπραγματεύεται με τους δανειστές. Από τη μια να το παίζεις ηγέτης των 53 και από την άλλη να διαπραγματεύεσαι και να συμφωνείς είναι τουλάχιστον υποκρίσια». 

Το στέλεχος της ΛΑΕ, εξάλλου, αποκάλυψε στον δημοσιογράφο ότι σήμερα το κόμμα κατάφερε να ανατρέψει έναν πλειστηριασμό σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας.