Ιδιαίτερα θυμωμένος εμφανίστηκε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Βουλής σε σχέση με την χθεσινή δήλωση του Κ. Ζουράρι για τον Ολυμπιακό και τον Άρη, θέτοντας μάλιστα και θέμα παραμονής στην κυβέρνηση. 

«Υπάρχει θέμα με τον κ. Ζουράρι. Θα γίνει συζήτηση. Εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Είναι η τελευταία φορά. Λέω στον αρχηγό να του βάλει μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση» υποστήριξε στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμμένος.

«Το λαό του Ολυμπιακού δεν επιτρέπει να τον προσβάλει. Όλα τα αλλάζεις, ομάδα δεν αλλάζεις! Να ζητήσει συγγνώμη δημόσια» είπε σε υψηλούς τόνους. 

«Δεν χωράει ούτε το "ποιητική αδεία". Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού» κατέληξε ο Δημήτρης Καμμένος.

Με αιχμηρή ανακοίνωση που εξέδωσε, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει ότι ο Κ. Ζουράρις «έγινε το σύμβολο του εκφυλισμού της κυβέρνησης». 

«Με τις τελευταίες δηλώσεις του ο Κώστας Ζουράρις έγινε πια το σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας αυτής της κυβέρνησης. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο Ζουράρις, αλλά ο άνθρωπος που επέλεξε Ζουράριδες να κυβερνούν».