Σκληρή δήλωση έκανε για τον Κώστα Ζουράρι και ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, μετά τις δηλώσεις του για Ολυμπιακό και Άρη και μετά από την είδηση ότι αναμένεται η παραίτησή του, πιθανότατα τη Δευτέρα.

Μιλώντας στο newpost.gr, ο Τέρενς Κουίκ τόνισε: ‪«Δεν γίνεται ο Ζουράρις να σταθεί άλλο στους ΑΝΕΛ και στις θέσεις που κατέχει χάρη στο Κίνημα». 

Ιδιαίτερα θυμωμένος εμφανίστηκε σήμερα και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος σε σχέση με την χθεσινή δήλωση του Κ. Ζουράρι για τον Ολυμπιακό και τον Άρη. 

«Υπάρχει θέμα με τον κ. Ζουράρι. Θα γίνει συζήτηση. Εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Είναι η τελευταία φορά. Λέω στον αρχηγό να του βάλει μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση» υποστήριξε στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμμένος.

Το λαό του Ολυμπιακού δεν επιτρέπει να τον προσβάλει. Όλα τα αλλάζεις, ομάδα δεν αλλάζεις! Να ζητήσει συγγνώμη δημόσια» είπε σε υψηλούς τόνους. 

«Δεν χωράει ούτε το "ποιητική αδεία". Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού» κατέληξε ο Δημήτρης Καμμένος.