current views are: 8

19 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση11:06

Στ. Κούλογλου για Σκοπιανό: «Η ΝΔ από το “βάστα, Γερούν” πέρασε στο “βάστα, Πάνο”»

«Ο Καμμένος έχει τα δικά του θέματα με το δικό του ακροατήριο»

Δημοσίευση 11:06’
O Στέλιος Κούλογλου – Πηγή: Eurokinissi

«Ο Καμμένος έχει τα δικά του θέματα με το δικό του ακροατήριο»

«Εθνικά υπεύθυνη» χαρακτήρισε ο Στέλιος Κούλογλου τη στάση του Ιερώνυμου για το Σκοπιανό, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, όπου μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την πεποίθηση ότι «δεν χρειάζονται συλλαλητήρια και φωνές».

«Ελπίζω να βοηθήσει και η αντιπολίτευση», τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΔ ότι «φαντασιώνεται την εξουσία» και από το «βάστα, Γερούν» έχει περάσει στο «βάστα, Πάνο», αναφερόμενος στη στάση που τηρεί ο υπουργός Άμυνας για το ζήτημα. “Ο κ. Μητσοτάκης έχει κρυφτεί πίσω από τον κ. Καμμένο. Θα πρέπει να δικαιώσει και τον πατέρα του κάποια στιγμή. Ο Καμμένος θεωρώ ότι θα βάλει τα συμφέροντα της χώρας πάνω από τα κομματικά”, επισήμανε, ενώ χαρακτήρισε “ακροδεξιούς” τους περισσότερους που θα συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια.

«Ο Καμμένος έχει τα δικά του θέματα με το δικό του ακροατήριο», πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Ο κ. Καμμένος, ή ένα κόμμα μικρό ή μεγάλο, δεν μπορεί να αποφασίσει μόνο του για ένα τόσο σημαντικό θέμα».

Αναφερόμενος στα παράπονα της αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση όφειλε να έχει ενημερώσει τα υπόλοιπα κόμματα σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων, ο κ. Κούλογλου είπε: «Δεν υπάρχει θέμα ενημέρωσης αυτή τη στιγμή. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη. Δεν έχει κανέναν λόγο να ενημερώσει τώρα».


σχετικα αρθρα