ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Αμανατίδης για Σκοπιανό: Δεν είναι στο κατάλληλο timing το συλλαλητήριο

Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου 2018, 09:06 / Ανανεώθηκε 20 Ιανουαρίου 2018, 09:45
Γ. Αμανατίδης για Σκοπιανό: Δεν είναι στο κατάλληλο timing το συλλαλητήριο
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

«Εργαζόμαστε για λύση στο Σκοπιανό. Μια λύση βιώσιμη. Με ψέματα και κραυγές δεν λύνεται το θέμα» τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Εργαζόμαστε για λύση στο Σκοπιανό. Μια λύση βιώσιμη. Με ψέματα και κραυγές δεν λύνεται το θέμα» τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης μιλώντας στο κανάλι «Ε».

Όσον αφορά για το αυριανό συλλαλητήριο, ο υφυπουργός Εξωτερικών είπε ότι  «δεν γίνεται στο κατάλληλο timing. Δεν είναι η φωνή στο εσωτερικό της χώρας το αυριανό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Γιατί γίνεται; Τι να αποδείξουν; Υπάρχει κάποιος Έλληνας που λέει ότι η Μακεδονία δεν είναι ελληνική; Τα στοιχεία του αλτρουισμού πρέπει να εξαλειφθούν».

Ο κ.Αμανατίδης επανέλαβε για μία ακόμη φορά «ότι οι διαπραγματεύσεις είναι πολύ σοβαρές και δεν προσφέρονται για μικροπολιτική. Με ψυχραιμία, λογική και αποφασιστικότητα θα πάρει η χώρα μας το καλύτερο αποτέλεσμα».

Τέλος ο υφυπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε στην προκλητική στάση που έχει η Τουρκία με τα επεισόδια που δημιουργεί στο Αιγαίο, ενώ  ήταν αισιόδοξος ότι «η χώρα θα βγει από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018.Το στοίχημα της κυβέρνησης είναι η ανάπτυξη και οι επενδύσεις».