ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Κουμουτσάκος: Ενημερωνόμαστε από τις εφημερίδες για το Σκοπιανό

Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου 2018, 09:57 / Ανανεώθηκε 20 Ιανουαρίου 2018, 09:32
Γ. Κουμουτσάκος: Ενημερωνόμαστε από τις εφημερίδες για το Σκοπιανό
Facebook Twitter Whatsapp

«Η κυβέρνηση έχει αποκλείσει συνειδητά τις υπόλοιπες δυνάμεις από την ενημέρωση για το Σκοπιανό» εκτιμά ο τομεάρχης εξωτερικών της ΝΔ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Η κυβέρνηση έχει αποκλείσει συνειδητά τις υπόλοιπες δυνάμεις από την ενημέρωση  για το Σκοπιανό.

Είμαστε τελείως έξω από την ενημέρωση. Διαβάζουμε από τις εφημερίδες για να ενημερωθούμε. Αποφεύγει η κυβέρνηση την ενημέρωση για να κρύψουν ότι δεν έχουν μία ενιαία θέση για το ζήτημα αυτό» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στο κανάλι «Ε».

Ο κ.Κουμουτσάκος είπε «ότι το δημοψήφισμα το ζήτησε ο  Καμμένος, επειδή δεν μπορούν να αναλάβουν το ζήτημα της διαπραγμάτευσης. Το ζήτημα της ονομασίας αγγίζει την ψυχή όλων των Ελλήνων. Είναι δύσκολη διαπραγμάτευση το Σκοπιανό».

Ο τομεάρχης εξωτερικών της ΝΔ υπογράμμισε «ότι το tming για να βρεθεί  λύση στο Σκοπιανό είναι πολύ καλύτερο από την εποχή που ήταν κυβέρνηση η ΝΔ, γιατί τώρα δεν υπάρχει εθνικιστική κυβέρνηση και οι Σκοπιανοί θέλουν να μπουν στο ΝΑΤΟ».

Οσον αφορά τα ελληνοτουρκικά ο κ.Κουμουτσάκος είπε «ότι χρειάζεται υπομονή, επιμονή και καθαρότητα στα θέματα αυτά. Τραυματισμοί στα εθνικά ζητήματα δεν επουλώνονται»