current views are: 8

22 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση10:29

«Έκραξε» την Ε. Καϊλή ο Δ. Χατζησωκράτης

Τι ανέφερε για το συλλαλητήριο.

Δημοσίευση 10:29’
αρθρο-newpost

Τι ανέφερε για το συλλαλητήριο.

Αιχμές για την παρουσία της ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία άφησε το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Δ. Χατζησωκράτης στο ‘‘Ακραίως” και στον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ. 

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Καθένας και καθεμιά είναι υπεύθυνος των πράξεών του. Η δημοκρατία επιτρέπει στον καθένα να πάει όπου επιθυμεί. Ο καθένας έχει την ευθύνη των πράξεών του και από αυτές κρίνεται. Όποιος είναι πολιτικός όμως υπόκειται σε κριτική»

Σε σχέση με το ίδιο θέμα υπογράμμισε επίσης: «Είμαι πάντοτε πολύ προσεκτικός. Είναι μια πολιτική στάση όμως αυτή την οποία κρίνω. Δεν μπορεί όμως την συγκεκριμένη στιγμή που ο όλος ο χώρος που ανήκεις να έχει μια υπεύθυνη στάση, κόντρα στη διγλωσσία της κυβέρνησης, να υπάρχουν διαφοροποιήσεις».  

«Οποιαδήποτε ονομασία που δεν λειτουργεί αλυτρωτικά βοηθάει. Λάθος ο τρόπος που ανοίχτηκε το θέμα, το άνοιξαν οι Αμερικάνοι αλλά συνεχίστηκε λάθος. Το παιχνίδι να μην παίζεται με όρους πολιτικής αντιπαράθεσης, να υπάρχει μια σοβαρότητα» υποστήριξε, τέλος για το Σκοπιανό ο κ. Χατζησωκράτης.


σχετικα αρθρα