ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β. Κικίλιας: Θα παραστώ στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό στο Σύνταγμα

Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου 2018, 19:35 / Ανανεώθηκε 23 Ιανουαρίου 2018, 19:33
Β. Κικίλιας: Θα παραστώ στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό στο Σύνταγμα
Facebook Twitter Whatsapp

Υποστήριξε πως τα Σκόπια θα πρέπει να αλλάξουν το Σύνταγμά τους, τα ονόματα στο αεροδρόμιο, στα αγάλματα, στα σχολικά βιβλία του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την πρόθεσή του να δώσει το «παρών» στο συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό» που θα διοργανωθεί στην Αθήνα στις 3 Φεβρουαρίου εξέφρασε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ τόνισε πως ο Έλληνας δεν επιτρέπει και δεν αντέχει εκπτώσεις σε ό,τι αφορά την πατρίδα, χαρακτηρίζοντας προκλητικό το γεγονός ότι «ο κ. Τσίπρας κουνάει το δάχτυλο».

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε ένα θέμα που άνοιξε η κυβέρνηση, μην τυχόν οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και δεν μαζεύονται, προσθέτοντας πως όταν οι Έλληνες κάθονται στον καναπέ τους και δεν συμμετέχουν, οι έχοντες δημόσιο βήμα γκρινιάζουν, ενώ όταν οι Έλληνες αποφασίζουν να πλημμυρίσουν τη Θεσσαλονίκη, κάποιοι τρομάζουν.

«Εμείς όχι» σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως στα Σκόπια θα πρέπει να αλλάξουν το Σύνταγμά τους, τα ονόματα στο αεροδρόμιο, στα αγάλματα, στα σχολικά βιβλία του.