current views are: 7

24 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση09:58

Ε. Χριστοφιλοπούλου στο «Ακραίως»: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πιο καλό παιδί στη διαπραγμάτευση»

Τι είπε για όσους πήγαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Δημοσίευση 09:58’

Τι είπε για όσους πήγαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Για την θέση του ΠΑΣΟΚ για το Σκοπιανό, αλλά και την ”μυστική διπλωματία” της κυβέρνηση σε σχέση με το θέμα μίλησε η βουλευτής του κόμματος Ε. Χριστοφιλοπούλου στο ‘‘Ακραίως’‘ με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας, επίσης και την στάση της κυβέρνησης σε σχέση με το Δημόσιο.

Σύμφωνα με την ίδια: «Υπήρχαν πολλοί απλοί πολίτες που πήγαν στο συλλαλητήριο. Δεν θα τους δαιμονοποιήσουμε επειδή υπήρχαν και κάποια ακραία στοιχεία. Έχουμε μια εσωτερικότητα στο Σκοπιανό, δεν μπορεί με διαρροές και μυστική διπλωματία να χειριζόμαστε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Αν είχαν γίνει σωστές κινήσεις, μπορεί να μην εκφράζονταν έτσι ο λαός». 

«Η θέση μας είναι η σταθερή εθνική θέση, όπως την εξέφρασε και η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά: «Σύνθετη ονομασία έναντι όλων και να πάψει εντελώς κάθε είδους αλυτρωτισμούς. Δεν είναι μόνο η ονομασία, είναι όλα τα παράγωγα και συμπαρομαρτούντα» τόνισε η ίδια. 

Πρόσθεσε, επίσης ότι «Μέχρι στιγμής η κυβέρνηση δεν έχει σοβαρή και σωστή αντιμετώπιση. Μπαίνει βγαίνει το θέμα, χωρίς λύση». 

Αλλάζοντας θέμα και σχολιάζοντας την διόγκωση του Δημοσίου, όπως αναφέρεται στην ”Καθημερινή”, η κ. Χριστοφιλοπούλου υπογράμμισε, δε, ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κυβέρνηση αυτή διεύρυνε και διευρύνει το κομματικό κράτος. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα. Όμως σε αυτό την κυβέρνηση διευκολύνουν και οι δανειστές. Αυτή η κυβέρνηση πέρασε τα πάντα, οπότε της κάνουν και λίγο τα ”στραβά μάτια” σε αυτό με το Δημόσιο”. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πιο καλό παιδί στη διαπραγμάτευση. Το Δημόσιο πρέπει να περιοριστεί δραστικά. Η ενδυνάμωση αφορά την υγεία και την παιδεία, όχι τις γενικές γραμματείες. Διογκώνουμε το σπάταλο κράτος»

 


σχετικα αρθρα