current views are: 13

25 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση11:06

Θ. Παπαχριστόπουλος: «Δεν θα πέσει η κυβέρνηση για το Σκοπιανό εξαιτίας των ΑΝΕΛ»

Τι είπε για την στάση του Π. Καμμένου.

Δημοσίευση 11:06’

Τι είπε για την στάση του Π. Καμμένου.

Την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση δεν θα πέσει εξαιτίας των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό διατύπωσε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ υπογράμμισε: «»Εγω ανήκω σε αυτούς τους πολιτικούς που κρατάω μια συγκεκριμένη στάση. Οι ειδικοί γιαυτά έχουν όνομα: Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός, Υπουργός Εξωτερικών».

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Οσο λιγότερο μιλάμε για αυτά τόσο καλύτερα. Ο κ. Καμμένος είναι αρχηγός κόμματος και μπορεί να μιλάει. Ο Πάνος Καμμένος στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος έχει συμπεριλάβει τη διάταξη ότι δεν δέχεται τον όρο ”Μακεδονία” στην ονομασία των Σκοπίων.Έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι σέβεται τον Ν. Κοτζιά, στον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Επίσης, περρίπτωση δεδηλωμένης δεν υπάρχει και το έχει πει σε όλους τους τόνους». 

«Δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά. Λέω όμως ατηγορηματικά ότι κυβέρνηση να πέσει από τους ΑΝΕΛ, γιαυτό δεν υπάρχει περίπτωση. Κάντε λίγο υπομονή γιατί είναι θέμα πολύ σοβαρό, πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση» υπογράμμισε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σημείωσε επίσης ότι δεν θα πάει στο συλλαλητήριο της Αθήνας στις 4 Φεβρουαρίου. 

 


σχετικα αρθρα