current views are: 6

29 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση07:04

Επιμένει ο Β. Λεβέντης: «Ο Αλ. Τσίπρας μού μίλησε για πρόωρες εκλογές και χαρακτήρισε “βλάκες” τους “κύκλους” του ΥΠΕΞ»

«Μου είπε πως δεν φοβάται τον Καμμένο. Θεωρεί ότι δεν θα ρίξει τη κυβέρνηση».

Δημοσίευση 07:04’

«Μου είπε πως δεν φοβάται τον Καμμένο. Θεωρεί ότι δεν θα ρίξει τη κυβέρνηση».

Παρά τη διάψευση από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Βασίλης Λεβέντης επιμένει πως ο Αλέξης Τσίπρας κατά την πρόσφατη κατ΄ ιδίαν συνάντησή τους του… αποκάλυψε ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, με αφορμή το Σκοπιανό. Χαρακτήρισε, μάλιστα, «θερμοκέφαλους» όσους διέψευσαν τους ισχυρισμούς του.

«”Κύκλοι” διέψευσαν, όχι ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας» δήλωσε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων αποκαλύπτωντας πως ο πρωθυπουργός «χαρακτήρισε βλάκες του κύκλους του ΥΠΕΞ».

Ο Β. Λεβέντης μίλησε με τον Αλ. Τσίπρα και για τον Π. Καμμένο και τη στάση που κρατάει στο Σκοπιανό: «Μου είπε πως δεν φοβάται τον Καμμένο.  Θεωρεί ότι δεν θα ρίξει τη κυβέρνηση».

Διαψεύδει κατηγορηματικά το Μέγαρο Μαξίμου

Διαψεύδει κατηγορηματικά, με σκληρούς μάλιστα χαρακτηρισμούς, το Μέγαρο Μαξίμου όσα δήλωσε (ή επινόησε, κατά την κυβέρνηση) ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασ. Λεβέντης.

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, σημείωναν τα εξής: «Ο κ. Λεβέντης είχε ήδη επινοήσει κατά τις μέχρι τώρα δηλώσεις του αρκετές αναφορές που ουδέποτε έκανε ο πρωθυπουργός. Προφανώς η ανάγκη του για δημοσιότητα ξεπερνά τον ρόλο του ως πολιτικού αρχηγού με στοιχειώδη σοβαρότητα».


σχετικα αρθρα