ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β. Λεβέντης στο «Ακραίως»: «Ο Αλ. Τσίπρας μού είπε για εκλογές ανά πάσα στιγμή λόγω Σκοπιανού»

Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου 2018, 12:30 / Ανανεώθηκε 29 Ιανουαρίου 2018, 12:14
Β. Λεβέντης στο «Ακραίως»: «Ο Αλ. Τσίπρας μού είπε για εκλογές ανά πάσα στιγμή λόγω Σκοπιανού»
Facebook Twitter Whatsapp

Τι είπε για την Μπέτυ Μπαζιάνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για την πιθανότητα εκλογών ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με τα όσα του είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντησή τους το περασμένο Σάββατο μίλησε ο Βασίλης Λεβέντης στο ''Ακραίως'' με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ.

«Ο κ. Μπαλαούρας να μην βιάζεται, αφού δεν ήταν μπροστά. Εκείνος μπορούσε να πει σοβαρότερα εναντίον μου. Όλοι οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι όταν τους ρωτούσαν για εκλογές λέγανε θα ''εξαντλήσουμε την τετραετία''. Το περιβάλλον του πρωθυπουργού θα πρέπει να διαψεύδει. Σε τι ξενίστηκε ο κ. Μπαλαούρας;» υποστήριξε καταρχήν ο κ. Λεβέντης σε σχέση με την αμφισβήτηση στη δήλωσή του από τον Μ. Μπαλαούρα.

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε στην συνομιλία του με τον Πρωθυπουργό για τις εκλογές: «Σηκωθήκαμε, αφού είχαμε πει τα πάντα: και του λέω ''εκλογές πότε θα γίνουν;'' Με κοιτά και μου λέει: ''Μάιο του 2019 μαζί με τις ευρωεκλογές κ. Πρόεδρε. Λέω να τις κάνουμε μαζί,  Αλλά θέλεις να σου πω: Με τέτοια ζητήματα που αντιμετωπίζουμε, όπως το Σκοπιανό, ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνουν''». 

Όπως, επίσης, τόνισε ο κ. Λεβέντης: «Του είπα αν μπορεί να μου πει γιατί έχω ένα μικρό κόμμα και θέλω το οργανώσω: '' Θα ήθελα αν λίγο κλειδώσει η ημερομηνία, να μην το μάθω από τις τηλεοράσεις. Και μου λέει ''έχεις το λόγο μου''». 

O Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υπογράμμισε σε σχέση με την είσοδο της Θ. Μεγαλοοικονόμου: «Του έθιξα το ανήθικο του πράγματος για εκείνον.  ''Ξέπεσες μέσα μου αποδεχόμενος στην έδρα αυτή''. Δεν μου απάντησε. Μου είπε ''ήταν καιρό ανεξάρτητη'' ».

Ο ίδιος επίσης μίλησε για ''παρεξήγηση'' σε σχέση με τις δηλώσεις του για την συνέντευξή της Μπέτυ Μπαζιάνα: «Του είπα: «Κάποιοι θερμοκέφαλοι σου είπαν ότι ''Ο Λεβέντης είπε ''έβγαλε στο κλαρί τη γυναίκα του''. Θέλω να σου πω ότι ελέχθη: ''Εκείνη την ώρα αισθάνθηκα ότι έκανες ένα λάθος: Δεν πρέπει τις γυναίκες να τις βγάζουμε να μιλάνε για το Κυπριακό και για το ευρώ. Αποφεύγουν οι γυναίκες να μιλάνε, από σεβασμό στον άνδρα τους''.

Συνέχισε, δε, λέγοντας: «Είπα ότι ''όποιος βγάζει τη γυναίκα του προς υπεράσπισήν του στο κλαρί, είναι στα τελευταία του. Εκείνος τότε μου είπε: «Εμένα μου είπαν ότι αλλιώς τα είπες και εγώ του λέω το ίδιο». 

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε, επίσης, στο γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με δικές του δηλώσεις τον αποκάλεσε ''Βασιλάκη'', λέγοντας ότι δεν το θεώρησε υποτιμητικό.