current views are: 3

29 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση11:12

Τα «μαζεύει» ο K. Ντζιμάνης για τη ’’σύρραξη’’ λόγω «Μακεδονικού»: «Δεν θέλω να κάνουμε πόλεμο»

Τι ανέφερε για την στάση του Πάνου Καμμένου.

Δημοσίευση 11:12’

Τι ανέφερε για την στάση του Πάνου Καμμένου.

Πιο επιφυλακτικός σε σχέση με τις χθεσινές δηλώσεις του περί πολέμου για το Σκοπιανό εμφανίστηκε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ντζιμάνης, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι υπέρ της συνέχισης της πολιτικής με άλλα μέσα. 

«Εγώ ταυτίζομαι με την άποψη του πρωθυπουργού που λέει ότι η προτεινόμενη ονομασία θα περιέχει σύνθετο όνομα με τον όρο ”Μακεδονία’‘ με γεωγραφικό και χρονικό προσδιορισμό. Εγώ δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο, δεν θέλω να κάνω πόλεμο. Μην ετοιμάζεστε» ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, αναφέρθηκε στα συλλαλητήρια λέγοντας ότι ”οι ομιλητές του εκφράζουν πράγματα που ξεφεύγουν από το δημοκρατικό τόξο της χώρας”.

«Ο απλός ο κόσμος έχει ανησυχία για τη Μακεδονία. Καλά έκανε και πάει και διαμαρτύρεται στο συλλαλητήριο και στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Οι ομιλητές όμως εκφράζουν πράγματα που ξεφεύγουν από τον δημοκρατικό τόξο της χώρας. Οι αρχές δεν βοηθούν στη λύση. Όπως το να έρθει ο στρατός να μας σώσει. Εγώ έκρινα τις δηλώσεις του συγκεκριμένου. Δεν είμαι υπέρ της συνέχισης της πολιτικής με άλλα μέσα» επισήμανε. 

Ο κ. Ντζιμάνης σχολίασε και την στάση του Πάνου Καμμένου: «Ο κ. Καμμένος εκφράζει την άποψη του κόμματός του, αλλά από την άλλη είπε ότι έχει εμπιστοσύνη στον Ν. Κοτζιά και τον Αλ. Τσίπρα. Έχουμε διαφωνήσει και σε άλλα θέματα με τον ίδιο, αλλά υπάρχει κυβερνησιμότητα. Ο Καμμένος το λέω και το πιστεύω μέχρι τέλους ότι στηρίζει την κυβέρνηση και έχει εμπιστοσύνη και στον Αλ. Τσίπρα και τον Ν. Κοτζιά. Δεν θα διακινδυνεύσει την κυβερνησιμότητα». 

 


σχετικα αρθρα