current views are: 12

30 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση15:14

Ο Δ. Παπαδημούλης «καρφώνει» Ε. Καϊλή και άλλους πολιτικούς που πήγαν στο συλλαλητήριο!

Τι αναφέρει στο non papper προς τους συναδέλφους του ευρωβουλευτές 

Δημοσίευση 15:14’

Τι αναφέρει στο non papper προς τους συναδέλφους του ευρωβουλευτές 

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης απέστειλε σε συναδέλφους του των κομμάτων της «Προοδευτικής Συμμαχίας», ένα σημείωμα με το οποίο παραθέτει όσους έδωσαν το «παρών» στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το Μακεδονικό.

Στο ανεπίσημο τρισέλιδο σημείωμά του προς του τα μέλη της «Προοδευτικής Συμμαχίας», [σ.σ. μια άτυπη ομάδα ευρωβουλευτών που συγκροτείται από μέλη των Σοσιαλιστών, της Αριστεράς και των Πρασίνων],  ο Δημήτρης Παπαδημούλης απαριθμεί τους βουλευτές ελαβαν μέρος στο συλλαλητήριο.

Παράλληλα  επισυνάπτει τρεις φωτογραφίες από το πάνδημο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης: Στη μία είναι χρυσαυγίτες μεταξύ των οποίων και οι βουλευτές της ΧΑ Κασιδιάρης, Παππάς και Μπαρμπαρούσης, στην άλλη απεικονίζεται η Εύα Καϊλή να βαδίζει στο συλλαλητήριο, ενώ στην τρίτη φαίνεται να φλέγεται το νεοκλασικό κτίριο της οδού με τίτλο: «Η κατάληψη «Libertatia» μετά την επίθεση από ομάδες της Χρυσής Αυγής».

Νεοφιλελεύθεροι, συντηρητικοί από τη ΝΔ, ακροδεξιοί της Χρυσής Αυγής, μέλη της Ένωσης Κεντρώων, δύο βουλευτές των ΑΝΕΛ, η Εύα Καϊλή και η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι -σύμφωνα με όσα αναφέρει στο ενημερωτικό του ο Δημήτρης Παπαδημούλης– κατά των διαπραγματεύσεων με την ΠΓΔΜ.

Δείτε το τρισέλιδο σημείωμα


σχετικα αρθρα