current views are: 10

3 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση07:51

Σκουρλέτης: Ο Α. Σαμαράς πάει να γίνει ο «νονός» του αυριανού συλλαλητηρίου

«Κάποιοι θέλουν να εξυπηρετήσουν σκοπιμότητες», υποστηρίζει ο υπουργός Εσωτερικών

Δημοσίευση 07:51’

«Κάποιοι θέλουν να εξυπηρετήσουν σκοπιμότητες», υποστηρίζει ο υπουργός Εσωτερικών

«Ο Σαμαράς πάει να γίνει ο «νονός» του αυριανού συλλαλητηρίου. Κάποιοι θέλουν να εξυπηρετήσουν σκοπιμότητες με το αυριανό συλλαλητήριο. Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα λιγότερο ή περισσότερο πατριώτες» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στο κανάλι «Ε».

Ο κ.Σκουρλέτης τόνισε ότι «στην κυβέρνηση είμαστε αισιόδοξοι ότι θα βρεθεί λύση στο Σκοπιανό. Αν χαλάσει, θα χαλάσει από την αδιάλλακτη πλευρά των Σκοπίων».

Ο υπουργός Εσωτερικών για το αυριανό συλλαλητήριο υπογράμμισε «ότι είναι μια πολύμορφη συνάντηση κόσμου, την οποία η κυβέρνηση θα την δει και θα την μετρήσει».

Όσον αφορά την στάση του Δ.Καμμένου, ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι «είναι προβληματάκι για την κυβέρνηση. Επίσημα οι ΑΝΕΛ δεν έχουν ενστερνιστεί τις ακραίες απόψεις του Δ. Καμμένου. Οι ΑΝΕΛ είχαν διαφορετική προσέγγιση στο Σκοπιανό, όπου εμείς διαφωνούμε. Το ξέραμε αυτό. Δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει πρόβλημα με τους ΑΝΕΛ, όσον αφορά την συνοχή της κυβέρνησης».

Ο υφυπουργός Εσωτερικών υπογράμμισε ότι  «τα εθνικά θέματα ,είναι ευρύτερα θέματα, όπου πρέπει να τα κοιτάμε με όρους μίας κοινής πλειοψηφίας και όχι με κομματικά κριτήρια. Με σοβαρό νηφάλιο διάλογο στην χώρα. Ο ισχυρός παίχτης είναι η Ελλάδα».


σχετικα αρθρα