current views are: 10

5 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση08:31

Β. Κικίλιας: «Η κυβέρνηση μετέτρεψε τους αγανακτισμένους σε αποφασισμένους»

«Διαδήλωσαν εκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτών μας και δεν υπήρξαν ακρότητες, δεν ακούστηκε κανένα αντικυβερνητικό σύνθημα, δεν έγιναν επεισόδια».

Δημοσίευση 08:31’

«Διαδήλωσαν εκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτών μας και δεν υπήρξαν ακρότητες, δεν ακούστηκε κανένα αντικυβερνητικό σύνθημα, δεν έγιναν επεισόδια».

Την άποψη ότι οι άνθρωποι που βρέθηκαν χθες στο συλλαλητήριο δεν είναι ακροδεξιοί ούτε ακροαριστεροί διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, προσθέτοντας ότι «αυτός που έβγαλε ανακοίνωση για 140.000 κόσμου ”πρέπει να κοιταχτεί”. 

Μιλώντας στο Ράδιο θέμα, χαρακτήρισε το συλλαλητήριο «τεράστιο» και «ειρηνικό», επισημαίνοντας πως αποδείχθηκε ότι η κοινή λογική δεν έχει χαθεί.

«Διαδήλωσαν εκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτών μας και δεν υπήρξαν ακρότητες, δεν ακούστηκε κανένα αντικυβερνητικό σύνθημα, δεν έγιναν επεισόδια. Μετά την υπερήφανη διαπραγμάτευση, τις κλειστές τράπεζες, την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας για 100 χρόνια, το νέο κατόρθωμα του κ. Τσίπρα είναι ότι κατόρθωσε να ενώσει την ελληνική κοινωνία» είπε ο κ. Κικίλιας προσθέτοντας πως «η μειοψηφία που κυβερνά κατάφερε να μετατρέψει την πλατεία των αγανακτισμένων σε πλατεία των αποφασισμένων» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

«Οι άνθρωποι που βρέθηκαν χθες στο Σύνταγμα δεν είναι ακροδεξιοί, ούτε ακροαριστεροί. Βρέθηκαν εκεί από πατριωτικό καθήκον και συναίσθημα. Δεν μπορεί να γίνει κανένα σχόλιο για μια διαπραγμάτευση που κάνουν εν κρυπτώ οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς μαζί με τον κ. Καμμένο, χωρίς να ενημερώνουν κανέναν, χωρίς να έχουν ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία» ανέφερε. 

 


σχετικα αρθρα