current views are: 14

5 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση08:53

Γ. Κυρίτσης: «Άθλια η ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη»

Αναφερόμενος στο πλήθος που μετείχε χθες στην διαδήλωση, επισήμανε πως «νομιμοποίησαν τη Χρυσή Αυγή”

Δημοσίευση 08:53’

Αναφερόμενος στο πλήθος που μετείχε χθες στην διαδήλωση, επισήμανε πως «νομιμοποίησαν τη Χρυσή Αυγή”

«Άθλια» χαρακτήρισε την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης.

“Επρόκειτο για ομιλία αίσχιστου είδους”, είπε ο κ. Κυρίτσης μιλώντας στο Θέμα 104,6, και συμπλήρωσε: «Βασιζόταν σε θεωρίες συνωμοσίες ότι οι κακοί ξένοι θα μας πάρουν τη Μακεδονία».

Αναφερόμενος στο πλήθος που μετείχε χθες στην διαδήλωση, επισήμανε πως «νομιμοποίησαν τη Χρυσή Αυγή, που μετείχε στο συλλαλητήριο συντεταγμένα, με τους επικεφαλής της» και πρόσθεσε πως τον τόνο σε μια διαδήλωση δεν δίνουν οι μεμονωμένοι διαδηλωτές, αλλά όσοι μετέχουν οργανωμένα.  

Σχολιάζοντας τη θέση του Πάνου Καμμένου για το συλλαλητήριο, δήλωσε ότι «γενικά η στάση των ΑΝΕΛ είναι λανθασμένη στο Σκοπιανό» και πρόσθεσε ότι αυτό που θεωρεί εκείνος πρωτεύον είναι «να καταλήξουμε σε λύση που θα θεωρηθεί από τις δύο κοινωνίες win-win». «Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να λυθεί το ζήτημα με τη μόνη γειτονική χώρα των Βαλκανίων με την οποία δεν είχαμε ποτέ πολεμική διένεξη», κατέληξε.
 


σχετικα αρθρα