current views are: 10

7 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση06:25

Λοβέρδος για Novartis: «Ενορχηστρωτής ο Τσίπρας»

Ο βουλευτής επανέλαβε ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

Δημοσίευση 06:25’

Ο βουλευτής επανέλαβε ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

Την πεποίθηση ότι δεν υπάρχουν προστατευόμενοι μάρτυρες για την υπόθεση Novartis διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, προσθέτοντας ότι ”ενορχηστρωτής του όλου θέματος είναι ο Αλέξης Τσίπρας”. 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ” σε καμία περίπτωση από το περιεχόμενο του φακέλου για την Novartis δεν προκύπτει πως υπάρχουν προστατευόμενοι μάρτυρες. Πρόκειται για γελοιότητες. Δεν μπορεί όλοι αυτοί οι μάρτυρες να κατέθεσαν τέλη Νοεμβρίου του 2017 και μέχρι την Κυριακή του συλλαλητηρίου, ενώ παράλληλα βρίσκονταν σε εξέλιξη θέματα όπως η υπόθεση των βλημάτων οι οβίδες και τα συλλαλητήρια“.

Aνέφερε δε ότι “έχει δοθεί στους μάρτυρες κατηγορίας ένα καθεστώς προστασίας που είναι πρόσκαιρο“, ενώ κάλεσε μάλιστα τους «κουκουλοφόρους» μάρτυρες να έρθουν στην Βουλή για να μπορέσουν, όσοι κατηγορούνται να έρθουν σε αντιπαράθεση μαζί τους.

«Θα κάνω μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Αυτοί οι συμμορίτες που διοργάνωσαν αυτό, θα δώσουν λόγο» υπογράμμισε, ενώ χαρακτήρισε τέλος ενορχηστρωτή του όλου θέματος τον Αλέξη Τσίπρα. 

 


σχετικα αρθρα