current views are: 13

7 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση10:09

Ε. Χριστοφιλοπούλου για Novartis στο «Ακραίως»: «Μιλούσαν στην Εξεταστική “γι’ αυτό που θα έρθει”»

Χαρακτηρίζει “στημένη” την υπόθεση

Δημοσίευση 10:09’

Χαρακτηρίζει “στημένη” την υπόθεση

Τη βιασύνη της κυβέρνησης και την… προεργασία της εν αναμονή της δικογραφίας για τη Novartis επισήμανε η Εύη Χριστοφιλοπούλου, στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ, ενώ χαρακτήρισε «στημένη» την υπόθεση.

«Ενώ ο κόσμος διαδήλωνε για τη Μακεδονία, δινόταν η τελευταία κατάθεση του μάρτυρα για τη Novartis. Είναι στημένη αυτή η ιστορία της Novartis. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Άρχισαν να συζητούν στην Εξεταστική «γι’ αυτό που θα έρθει», προτού καν φύγει η δικογραφία από την Εισαγγελία. Άρα ήξεραν τι περίμεναν», δήλωσε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Μίλησε για μια «αρμονική σύμπτωση των ενεργειών της κυβέρνησης», με βάση τον φάκελο της Novartis και υπογράμμισε πως οι προστατευμένοι μάρτυρες πρέπει να κληθούν στο δικαστήριο, να καταθέσουν:

«Αυτοί οι κουκουλοφόροι μάρτυρες να έρθουν να καταθέσουν. Να αποδειχτεί αν είναι σκευωρία, όπως εμείς βλέπουμε, ή αν υπάρχει οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο για πολιτικό πρόσωπο και τότε να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης» και πρόσθεσε:

«Όλοι οι μάρτυρες αναφέρουν και εμπλέκουν πολιτικά πρόσωπα. Πώς όμως; Με «μου ‘πε, σου ‘πε, κλπ». Δεν είδε κανείς κάτι. Δεν υπάρχει σοβαρή ένδειξη. Είναι απλά μια ιστορία».


σχετικα αρθρα