current views are: 7

9 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση07:04

«Βόμβα» Δ. Καμμένου για Novartis: «Στη δικογραφία δεν αποδεικνύεται χρηματισμός κανενός»

«Δεν τεκμηριώνονται όλες αυτές οι κατηγορίες»

Δημοσίευση 07:04’

«Δεν τεκμηριώνονται όλες αυτές οι κατηγορίες»

Προς το παρόν δεν αποδεικνύεται στη δικογραφία εμπλοκή κανενός πολιτικού προσώπου, δήλωσε ο Δημήτρης Καμμένος, αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis και στις καταθέσεις των τριών προστατευόμενων μαρτύρων που εμπλέκουν δέκα πολιτικά πρόσωπα.

«Περιγράφονται τρομακτικές καταστάσεις, αλλά πρέπει να αποδειχτούν. Η δικογραφία μέχρι στιγμής δεν περιέχει καμία απόδειξη χρηματισμού κανενός», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρόσθεσε: «Δεν τεκμηριώνονται όλες αυτές οι κατηγορίες, προς το παρόν. Ελπίζω τα στοιχεία που λέει ότι έχει ο δικηγόρος των τριών μαρτύρων, να τεκμηριώνουν τις καταθέσεις τους. Πιθανόν να είναι σκάνδαλο μεγάλο».

Αναφερόμενος στο επόμενο βήμα που θα επιλέξει να κάνει η κυβέρνηση, εκτίμησε πως αυτό θα είναι η Προανακριτική: «Αυτός είναι ο μόνος δρόμος που φαντάζομαι. Η εκτίμησή μου είναι ότι μετά από κανά δυο συνεδριάσεις δεν θα μπορέσουμε να πάμε παρακάτω και θα γυρίσουμε τον φάκελο στην εισαγγελία».

Λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Καμμένος ευχήθηκε “να υπάρχει βίντεο“, ώστε “να τους καλέσουμε και να πάνε ισόβια όλοι“.

Δεν προκύπτει, όμως, ούτε σκευωρία. Και αυτό είναι αυθαίρετο. Ο εισαγγελέας κάνει τη δουλειά του. Εφόσον οι μάρτυρες εμπλέκουν πολιτικούς, όφειλε να κλείσει τον φάκελό και να τον διαβιβάσει στη Βουλή“, συμπλήρωσε.


σχετικα αρθρα