ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Ο Αλ. Τσίπρας οργάνωσε τη σκευωρία της Novartis

Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου 2018, 12:36 / Ανανεώθηκε 10 Φεβρουαρίου 2018, 12:34
Γεωργιάδης: Ο Αλ. Τσίπρας οργάνωσε τη σκευωρία της Novartis
Facebook Twitter Whatsapp

«Θα δείξω τα στοιχεία που έχω στην προανακριτική και θα κλαίνε», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βάσιμες υπόνοιες πως ο Αλέξης Τσίπρας οργάνωσε όλη αυτή τη σκευωρία στην υπόθεση Novartis έχει ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας τον Πρωθυπουργό ως ηθικό αυτουργό της υπόθεσης.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά: «Το ποινικό μητρώο του κ Τσίπρα είναι λευκό τώρα, ας μην βιάζεται γιατί ο ίδιος οργάνωσε τη σκευωρία της Novartis. Αν πάτε στην ομιλία του κ Tσίπρα, τον Φεβρουάριο του 2017, αυτά που έλεγε, τα λεν στις καταθέσεις τους, λέξη προς λέξη, οι μάρτυρες», είπε ο κ Γεωργιάδης.

Χαρακτήρισε παράλληλα ανεπίτρεπτο το αίτημα που διατύπωσε η εισαγγελέας διαφθοράς. «Η κα Τουλουπάκη έχει στείλει χαρτί στο FBI αίτημα να κάνει έρευνα για τους υπουργούς λες και έχει δικαίωμα ως εισαγγελέας να κάνει κάτι τέτοιο», τόνισε.

«Η κα Τουλουπάκη έχει προχωρήσει στην αποστολή της βουλής ενός φακέλου που είναι εντελώς άκυρος. Υποβλήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου ενώ το σύνταγμα λέει αμελλητί και η πρώτη κατάθεση έγινε στις 6 Νοεμβρίου», σημείωσε επιπλέον.

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αναρωτήθηκε πως γίνεται σε μια μυστική έρευνα με πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων να έχουν διαρρεύσει όλα αυτά και να κάνουν οι υπουργοί σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

«Επειδή αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει το κεφάλαιο φάρμακα, θα τους λιώσω. Θα δείξω τα στοιχεία που έχω στην προανακριτική και θα κλαίνε» τόνισε.