current views are: 11

10 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση19:43

Ο Ρουσόπουλος στηρίζει τον Άδωνι

Στον απόηχο της διαγραφής του Ευάγγελου Αντώναρου από τη ΝΔ

Δημοσίευση 19:43’

Στον απόηχο της διαγραφής του Ευάγγελου Αντώναρου από τη ΝΔ

Την ώρα που Ευάγγελος Αντώναρος λιβελογραφούσε κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, πρώην στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon και την Αμαλία Κάτζου, στήριξε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Συγκεκριμένα ο κ. Ρουσόπουλος δήλωσε για την διαγραφή του κ Αντώναρου «Στις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνουμε ήθελα το κόμμα να είναι ενωμένο» ενώ σημείωσε ότι «δυστυχώς στη ΝΔ υπάρχουν τέτοια φαινόμενα»  σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που όπως είπε είναι ενωμένo σαν κόμμα. 

Ταυτόχρονα αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη  είπε «είναι ένας νέος πολιτικός που δεν παίζει με τις εντυπώσεις.»

Ερωτηθείς για την υπόθεση Novartis ο κ. Ρουσόπουλος υποστήριξε ότι δεν το θεωρεί σκάνδαλο, εκφράζοντας την άποψη ότι είναι λάθος να σπιλώνονται ονόματα πριν αποφασίσει η δικαιοσύνη. Στο πλαίσιο αυτό έφερε ως παράδειγμα την δική του περίπτωση κατά την διάρκεια της οποίας όπως είπε ταλαιπωρήθηκε αρκετά, κάνοντας λόγο για μια δύσκολη περίοδο .

 

 


σχετικα αρθρα