current views are: 11

11 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση14:04

Αντώναρος: Να συγκληθούν τα όργανα της ΝΔ – Γελοία τα περί προσχωρήσεως στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Σκληρή απάντηση στον Γ. Κύρτσο

Δημοσίευση 14:04’

Σκληρή απάντηση στον Γ. Κύρτσο

Ο Ευάγγελος Αντώναρος σπάει τη σιωπή του και μιλά για τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία διευκρινίζοντας πως παρά το γεγονός πως δέχεται προσκλήσεις από όλα τα ραδιόφωνα και τα τηλεοπτικά κανάλια δεν πρόκειται να γίνει «τσιρκολο».

Με ανάρτηση του στο Facebook ο κ. Αντώναρος τονίζει πως περιμένει «να συγκληθούν τα αρμόδια όργανα της ΝΔ και να με καλέσουν όπως ορίζουν οι σχετικές διατάξεις».

Ξεκαθαρίζει πως «δεν θα χάσω το χρόνο μου να απαντώ σε κάθε ένα συκοφάντη ξεχωριστά» και επιτίθεται σφοδρά στον Γ. Κύρτσο χωρίς να τον κατονομάζει.

«Τα περί προσχωρήσεως μου στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κλπ. ειναι γελοία. Κι αυτά κατευθυνόμενα. Εγώ δεν έχω αλλάξει παράταξη εδώ και 40 χρόνια απο την εποχή που ο Κωνσταντινος Καραμανλής μου εκανε τη τιμή να είμαι συνομιλητής του. Αυτά τα διαδίδουν κάποιοι σαν εναν ευρωβουλευτή της ΝΔ που προέρχεται από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ακροδεξιού ΛΑΟΣ — όπως κι ο αντιπρόεδρος. Αυτά για αρχή. Το ξαναλέω: Όλοι γνωριζόμαστε σ αυτόν τον τόπο», γράφει χαρακτηριστικά. Τέλος, ξεκαθαρίζει πως οι απόψεις που εξέφρασε είναι δικές και δεν πρέπει να συσχετίζονται με τον Κώστα Καραμανλή.

«Οι απόψεις μου ειναι ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ. Δεν παίρνω οδηγιες να πω η να μη πω κάτι από ΚΑΝΕΝΑ. Σέβομαι τον πρώην πρωθυπουργό ως κορυφαίο πολιτικό και προσωπικό μου φίλο. Αλλά η υπόθεση αυτή ειναι καταδικιά μου», σημειώνει με έμφαση.


σχετικα αρθρα