ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπυράκη για Μ. Γκραμπόφσκι: Από συγκεκριμένη πολιτική κατεύθυνση η στοχοποίησή της

Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου 2018, 09:21 / Ανανεώθηκε 12 Φεβρουαρίου 2018, 10:44
Σπυράκη για Μ. Γκραμπόφσκι: Από συγκεκριμένη πολιτική κατεύθυνση η στοχοποίησή της
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

Η Μ. Μητσοτάκη δέχεται επίθεση από μέσα ενημέρωσης φιλικά προς την κυβέρνηση, υποστηρίζει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι  ότι η κ. Γκραμπόφσκι βρέθηκε στο κέντρο μιας πρωτοφανούς στοχοποίσης από τη μέρα που ανέλαβε την προεδρία της Ν.Δ. ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης" τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ,  κ.Μαρία Σπυράκη, σε συνεντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό, Πρώτο Θέμα.

"Η ίδια δεν συμμετέχει στην πολτιική.Και μάλιστα δραστηριοποιείτε στον ιδιωτικό τομέα. Η στοχοποίηση προέρχεται από τον πρώτο τη τάξει πολιτικό χώρο. Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στα δικαστήρια με την κ. Γκραμπόφσκι ο κ. Βαξεβάνης από την εφημερίδα Documento και μάλιστα δεν δικάστηκε πήρε αναβολή".

"Μιλάω για μια πρωτοφανή στοχοποίηση που έχει συγκερικριμένη πολιτική κατεύθυνση. Αυτό συνεχίζεται σήμερα με στελέχη της Αυγής ενδεικτικά του κλίματος που καλλιεργείται από φιλικά προς την κυβέρνηση μέσα".

Η κ. Σπυράκη αναφέρθηκε και στη διαγραφή του κ. Ευάγγελου Αντώναρου, τονίζοντας πως έγινε βάσει καταστατικού. " Ο κ. Αντώναρος τα τελευταία δύο χρόνια δεν συμπεριφέρεται σαν στελεχος της ΝΔ.Υπερέβη κατά πολύ τη συμπεριφορά ενός στελέχους της ΝΔ. Σημασία έχει ο κ. Μητσοτάκη στέλνει σαφές μήνυμα στα στελέχη να προχωρούν ενωμένα. Ο κ. Μητσοτάκης έλαβε την απόφαση με βάση το καταστατικό. Ο κ. Καραμανλής δεν εκφράζεται μέσα από κύκλους, έχει και εκπρόσωπο. Θα αποτυπωθεί δημόσια η γνώμη του από στελέχη του. Δεν εκφράζεται από τον κ. Αντώναρο".

Στην υπόθεση Novartis θα ψηφίσουμε ναι στην προκαταρκτική για να χυθεί άπλετο φως, δεν δεχόμαστε καμία κατηγορία ειναι μια σαθρή κατασκευή, δεν έοχυμε τίποτα να φοβηθούμε. Ωστόσο ο κ. Τσίπρας δεν τολμά να συζητήσει για το φάκελο Καμμένου. Θέλουμε να βγουν οι κουκούλες. Τα λεγόμενα των στελεχών της κυβέρνησης να προαναγγέλουν το μεγάλο σκάνδαλο χωρίς να έχουν γνώση της δικογραφίας, προκαλεί ερωτήματα. Παραβιάζονται τα όρια μεταξύ της εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας".

Μάλιστα η κ. Σπυράκη έκανε λόγο για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης λέγοντας πως: "Ο κ. Ζάεφ την προηγούμενη εβδομάδα είπε ότι δεν αλλάζει το Σύνταγμά του, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό.