ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για Novartis: «Παίρνει τα χαρακτηριστικά πολιτικής δίωξης»

του Πάνου Ρασσιά - Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου 2018, 10:47 / Ανανεώθηκε 12 Φεβρουαρίου 2018, 11:28
Μητσοτάκης για Novartis: «Παίρνει τα χαρακτηριστικά πολιτικής δίωξης»
Facebook Twitter Whatsapp

Διήμερη περιοδεία του προέδρου της ΝΔ στην Εύβοια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Εμένα με ενδιαφέρει να ενώσω τους Έλληνες και όχι να διχάσω. Και στο τοξικό περιβάλλον που ζούμε έχουμε να αμυνθούμε σε μια ιστορία που παίρνει χαρακτηριστικά πολιτικής δίωξης, αλλά να δούμε παράλληλα και τι θα κάνουμε για το μέλλον της χωρας. Οι νέοι μας συνεχίζουν να φεύγουν έξω» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Μαρμάρι της Εύβοιας, απαντώντας σε επισήμανση μέλους του Συλλόγου Γυναικών του χωριού ότι και η ΝΔ έχει ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση. 

«Θέλουμε να έχουμε ένα φιλελεύθερο κόμμα, είστε η τελευταία μας ελπίδα, είμαι ιδιωτικός υπάλληλος, ξέρετε τι περνάμε, θελουμε να μας ακούσετε» του είπε η γυναίκα από το Μαρμαρι, με τον ίδιο να επισημαίνει ότι βρίσκεται στο δρόμο ακριβώς για αυτό, «την ώρα που άλλη δεν μπορούν να βγουν έξω στον κόσμο».

«Θέλω να σας πω, πως ανεξαρτήτως το τι έγινε στο παρελθόν, αυτό που θέλουμε είναι να πάμε μπροστά τη χώρα που βγαίνει λαβωμένη από μια αναξιόπιστη κυβέρνηση που δεν μπορεί. Εμένα με ενδιαφέρει  περισσότερο να ενώσω τους Έλληνες και όχι να τους διχάσω. Και στο τοξικό περιβάλλον που ζούμε έχουμε να αμυνθούμε σε μια ιστορία που παίρνει χαρακτηριστικά πολιτικής δίωξης αλλά να δούμε παράλληλα και τι θα κάνουμε για το μέλλον της χώρας. Οι νέοι μας συνεχίζουν να φεύγουν έξω. Όλες οι δράσεις της κοινωνίας των πολιτών, όπως αυτή εδώ, είναι ενωτικές δράσεις. Έρχομαι εδώ χωρίς να ξέρω τι ψηφίζουν οι κύριες στον σύλλογο. Χρειαζόμαστε περισσότερες τέτοιες δράσεις» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ που ξεκίνησε νωρίς το πρωί διήμερη περιοδεία στην Εύβοια.

«Η κυβέρνηση φορολογεί τη δημιουργική Ελλάδα»

«Η σημερινή κυβέρνηση φορολογεί τη δημιουργική Ελλάδα. Εμείς αυτό θα το αλλάξουμε» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης από την Κάρυστο σε συνομιλία που είχε με γυναίκες δικηγόρους της περιοχής.

«Είμαστε νέοι επιστήμονες, είμαι και νέα μαμά, έχω παιδί 11 μηνών και δεν το βλέπω. Είμαστε δικηγόροι, να κάνετε κάτι για τα υποθηκοφυλακεία και επίσης δουλεύουμε νυχθημερόν και δεν μπορούμε να πληρώσουμε το ΦΠΑ» του είπε η νεαρή δικηγόρος.

«Το μείγμα υπερφορολόγησης και ασφαλιστικών εισφορών καθιστά τη εργασία δύσκολη εμείς αυτό θα το αλλάξουμε. Τα υποθηκοφυλακεία τα έχουμε αναδείξει στη Βουλή, είναι λάθος η πλήρης κρατικοποίηση και θα είμαστε απέναντι σε αυτή τη ρύθμιση. Ως ελεύθεροι επαγγελματίες να ξέρετε ότι τα συμφέροντα σας είναι κοντά στη δικη μας πολιτική. Η σημερινή κυβέρνηση έχει επιλέξει να φορολογήσει την δημιουργική Ελλάδα. Και για τις εργαζόμενες μητέρες έχουμε δεσμευτεί, κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού» απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.