ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρέβα Γκραμπόβσκι: Προσπαθούν να με εξοντώσουν τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου

Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου 2018, 19:12 / Ανανεώθηκε 12 Φεβρουαρίου 2018, 21:25
Μαρέβα Γκραμπόβσκι: Προσπαθούν να με εξοντώσουν τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου
Facebook Twitter Whatsapp

Στον  απόηχο της επίθεσης που εξαπέλυσαν άγνωστοι τα ξημερώματα στην επιχείρηση της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για επιχείρηση εξόντωσης της σε όλα τα επίπεδα μιλάει η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβα Γκραμπόβσκι στον  απόηχο της επίθεσης που εξαπέλυσαν άγνωστοι τα ξημερώματα στην επιχείρηση της στου Ψυρρή.

Η κ. Γκραμπόβσκι σε δήλωση της αναφέρει ότι «από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα επίπεδα. Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα» σημειώνοντας ότι «οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου.»

«Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες», αναφέρει ενώ επισημαίνει ότι «όλοι γνωρίζουν τί θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε. Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν.»

Η κ. Γκραμπόβσκι καταλήγει λέγοντας «θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία.  Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν.»

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια έξω από την επιχείρηση της κ. Γκραμπόβσκι στην περιοχή του Ψυρρή, προκαλώντας φθορές στην πρόσοψη του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία της «Zeus & Dione».

Σε αντίστοιχο μήκος κύματος και εξίσου οργισμένη ήταν νωρίτερα η αντίδραση του προέδρου της ΝΔ. Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει πως «εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα». «Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει», τονίζει ο κ. Μητσοτάκης.

Νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, το Μέγαρο Μαξίμου έσπευσε να απαντήσει στο ζεύγος Μητσοτάκη, με μια ανακοίνωση η οποία προκαλεί αρκετά ερωτήματα για τον τόνο και το απαξιωτικό ύφος της. Αποφεύγοντας να καταδικάσει ξεκάθαρα την επίθεση, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού κάνει λόγο για «φαντασιοπληξίες» του ζεύγους Μητσοτάκη, ενώ συσχετίζει με τρόπο αυθαίρετο την επίθεση, τόσο με τον πρώην σύμβουλο του Αντώνη Σαμαρά Σ. Παπασταύρου, όσο και με την υπόθεση της Novartis:

Απαντώντας στην ανακοίνωση, το Μέγαρο Μαξίμου σημείωσε: «Πέρα από τις φαντασιοπληξίες του ζεύγους Μητσοτάκη, το ενημερώνουμε πως στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου δεν έχει πια γραφείο ο συνέταιρός τους, κ. Παπασταύρου, ούτε εισέρχονται βαλίτσες Samsonite τροχήλατες πριν καταλήξουν σε κάποιο φορολογικό παράδεισο».