ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζαχαριάδης στο «Ακραίως» για Novartis: «Δεν είναι όλοι στη ΝΔ Παπαγεωργόπουλοι»

Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου 2018, 11:24 / Ανανεώθηκε 13 Φεβρουαρίου 2018, 11:20
Ζαχαριάδης στο «Ακραίως» για Novartis: «Δεν είναι όλοι στη ΝΔ Παπαγεωργόπουλοι»
Facebook Twitter Whatsapp

«Δεν είναι στη λογική μας να μετατρέψουμε σε αρένα την πολιτική σκηνή του τόπου, αλλά να μην μείνουν σκιές ότι υπάρχει συγκάλυψη και μια αντίληψη ότι "όλοι μαζί τα φάγαμε". Μακριά από μας ο ρεβανσισμός», τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για τους άξονες που θα κινηθεί η κυβέρνηση, όσον αφορά την υπόθεση Novartis, αλλά και το Σκοπιανό μίλησε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, στην εκπομπή «Ακραίως», στον ΣΚΑΪ, με τον Τάκη Χατζή.

«Δεν είναι στη λογική μας να μετατρέψουμε σε αρένα την πολιτική σκηνή του τόπου, αλλά να μην μείνουν σκιές ότι υπάρχει συγκάλυψη και μια αντίληψη ότι "όλοι μαζί τα φάγαμε". Μακριά από μας ο ρεβανσισμός», τόνισε. «Πρέπει να βρεθούν, αν υπάρχουν, λεκέδες ή σκελετοί στις ντουλάπες και να πληρώσουν», συμπλήρωσε.

«Αν κάποια από αυτά τα δέκα πρόσωπα έχουν "λεκέδες", μέσα από νομικές οδούς να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο «παλιό πολιτικό σύστημα», το οποίο επικαλέστηκε και ο Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ζαχαριάδης αναφέρθηκε στη συνεργασία του κόμματός του με παλιά στελέχη από άλλους χώρους: «Ποιος σας είπε ότι θεωρώ πως όσοι βρίσκονται στο ΠΑΣΟΚ είναι Τσοχατζόπουλοι και όσοι βρίσκονται στη ΝΔ είναι Παπαγεωργόπουλοι; Συντελείται αναδιάταξη του πολιτικού χάρτη, όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Η βασική στελέχωση όμως είναι ο Συνασπισμός του 4%».

Μιλώντας για το Σκοπιανό και τα συλλαλητήρια, είπε: «Και βλέπουμε και ακούμε τις φωνές του συλλαλητηρίου. Και αυτό και μικρότερες κινητοποιήσεις. Προσπαθούμε με πατριωτική ευθύνη να λύσουμε ένα ζήτημα 25 ετών. Δεν ανεχόμαστε από κανέναν να μας κουνάει το δάχτυλο και τις σημαίες του πατριωτισμού. Στο Σκοπιανό, πορευόμαστε με άξονα το καλύτερο για τη χώρα. Εκτιμούμε διαφορετικά το καλύτερο δυνατό. Πιθανό να υπάρξει ιστορική συμφωνία ευρύτερης επίλυσης».