current views are: 12

13 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση12:20

Σαλμάς για Novartis: Υπάρχουν μάρτυρες – κουκουλοφόροι στην Ελλάδα

Τι απαντά ο πρώην Υπουργός Υγείας στην προπαγάνδα του Μαξίμου για την υπόθεση Novartis.

Δημοσίευση 12:20’

Τι απαντά ο πρώην Υπουργός Υγείας στην προπαγάνδα του Μαξίμου για την υπόθεση Novartis.

Απάντηση στην επικοινωνιακή προπαγάνδα της κυβέρνησης που επιδιώκει να τον εντάξει στο παιχνίδι εντυπώσεων της Novartis, δίνει σε συνομιλητές του ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και βουλευτής της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς.

Ο ίδιος υπογραμμίζει πως ουδέποτε αναίρεσε την αρχική του άποψη ότι υπάρχουν μάρτυρες – κουκουλοφόροι εδώ στην Ελλάδα ενώ επισημαίνει ότι τόσο στις ελληνικές όσο και στις αμερικανικές αρχές δεν κατέθεσε τίποτε παραπάνω πέραν των πορισμάτων από τις ελεγκτικές υπηρεσίες σχετικά με τα χορηγούμενα από τη Novartis ταξίδια ιατρών. Ουδέποτε ενέπλεξε πολιτικά πρόσωπα, προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Σχετικά με το θέμα, ο κ. Σαλμάς δέχθηκε πρόσκληση προκειμένου να πάει και να καταθέσει στην Αμερική, ωστόσο η απάντησή του ήταν ότι ο ίδιος όποια στοιχεία είχε τα κοινοποίησε στην ελληνική δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν πλέον ήρθαν στην Ελλάδα ειδικοί του FBI που ασχολούνται με την υπόθεση Novartis, ο κ. Σαλμάς συναντήθηκε μαζί τους υποστηρίζοντας ότι δεν έχει να προσθέσει κάτι πέραν όσων κατέθεσε στην ελληνική δικαιοσύνη και τους έδειξε τα σχετικά πορίσματα.


σχετικα αρθρα