ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτροπή Πόθεν Έσχες Βουλής: Κανένα πρόβλημα με τη δήλωση του Γ. Στουρνάρα

του Παναγιώτη Τζαννετάτου - Δημοσίευση 14 Φεβρουαρίου 2018, 15:55 / Ανανεώθηκε 14 Φεβρουαρίου 2018, 18:10
Επιτροπή Πόθεν Έσχες Βουλής: Κανένα πρόβλημα με τη δήλωση του Γ. Στουρνάρα
Facebook Twitter Whatsapp

Υπενθυμίζεται πως η σχετική δικογραφία που αφορά τον πρώην υπουργό των Οικονομικών και νυν κεντρικό Τραπεζίτη διαβιβάστηκε στη Βουλή τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο αρχείο τέθηκε από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής η υπόθεση που αφορά το πόθεν έσχες του Γιάννη Στουρνάρα, καθώς κρίθηκε πως δεν συντρέχει λόγος να παραπεμφθεί ο φάκελος στη Δικαιοσύνη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η Επιτροπή του άρθρου 3Α του Ν.3213/2013, κατόπιν προφορικού αιτήματος του κ. Στουρνάρα, συνεδρίασε την 1η Δεκεμβρίου 2017 και συζήτησε δημοσίευμα της εφημερίδας "Documento" της 19ης Νοεμβρίου 2017 (που τον αφορούσε)».

«Μετά από έρευνα των σχετικών Δηλώσεων του υπόχρεου, η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης αποφάσισε ότι δεν συντρέχει λόγος παραπομπής της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη και κατόπιν τούτου έθεσε την υπόθεση στο Αρχείο», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως η σχετική δικογραφία που αφορά τον πρώην υπουργό των Οικονομικών και νυν κεντρικό Τραπεζίτη διαβιβάστηκε στη Βουλή τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου