current views are: 9

22 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση00:23

Π. Καμμένος: Έχουμε διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό

Ο κ. Καμμένος απηύθυνε έκκληση προς τους βουλευτές να μείνουν εκτός της όποιας αντιπαράθεσης τα εθνικά θέματα

Δημοσίευση 00:23’

Ο κ. Καμμένος απηύθυνε έκκληση προς τους βουλευτές να μείνουν εκτός της όποιας αντιπαράθεσης τα εθνικά θέματα

Τις ιδεολογικές διαφορές μεταξύ ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ, περιέγραψε ο Πάνος Καμμένος, επαναλαμβάνοντας ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει να περιέχεται ο όρος «Μακεδονία» στο όνομα της πΓΔΜ, υπογραμμίζοντας, ταυτόχρονα την εντιμότητα που διέπει την σχέση του με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, καθώς και την αμοιβαία δέσμευση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να υλοποιήσουν την εντολή του ελληνικού λαού «να σταματήσουν οι νταβατζήδες να ελέγχουν τον πολιτικό κόσμο της χώρας».

Ο κ. Καμμένος άδραξε την ευκαιρία και επιτέθηκε με οξύτητα στους κκ Ευ. Βενιζέλο και Α. Λοβέρδο, ενώ εγκάλεσε τον κ. Βενιζέλο διότι “τολμά να μιλά για εθνικά θέματα, για τα Ίμια και να απειλεί αυτή την κυβέρνηση”.

Ταυτόχρονα σε ότι αφοτα την υπόθεση Novartis και τη σύσταση Προανακριτικής, ο κ. Καμμένος εξέφρασε την πρόθεση του να μην υπερψηφίσει τη παραπομπή του Μάριου Σαλμά προκειμένου να τον διευκολύνει να καταθέσει ως μάρτυρας όσα γνωρίζει για την υπόθεση Novartis, και εδώ, και στις ΗΠΑ.

Ο κ. Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ολομέλεια, απηύθυνε έκκληση προς τους βουλευτές να μείνουν εκτός της όποιας αντιπαράθεσης τα εθνικά θέματα, τονίζοντας ότι τα Ίμια είναι ελληνικά νησιά τα οποία υπερασπίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις, το Λιμενικό Σώμα και η Ελληνική Ακτοφυλακή.

 


σχετικα αρθρα