ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυση Λιντζέρη κατά των προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis

Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου 2018, 22:58 / Ανανεώθηκε 24 Φεβρουαρίου 2018, 00:44
Μήνυση Λιντζέρη κατά των προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis
Facebook Twitter Whatsapp

Ο κ. Λιντζέρης ζητεί να διωχθούν οι μάρτυρες για  τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης , της ψευδορκίας και της συκοφαντικής δυσφήμισης 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την δίωξη των προστατευόμενων μαρτύρων που τον εμφανίζουν με τις καταθέσεις τους ως ένα από τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis, ζητά  ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΦ Δημήτρης Λιντζέρης.

Ειδικότερα, ο κ. Λιτζέρης ζητεί να διωχθούν οι μάρτυρες για  τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης , της ψευδορκίας και της συκοφαντικής δυσφήμισης τονίζοντας πως οι αναφορές τους στο πρόσωπο του είναι ανυπόστατες  «βρίθουν ψευδών και συκοφαντικών ισχυρισμών» και θίγουν την τιμή και την υπόληψη του.

Αναφερόμενος στον ισχυρισμό μάρτυρα ότι «στην αγορά κυκλοφορούσε ότι ο Λιντζέρης λειτουργεί ως ταμίας του Βενιζέλου στα θέματα του υπουργείου Υγείας » ο τέως βουλευτής υπογραμμίζει στη μήνυση του : «Η αλήθεια είναι ότι στη θέση του προέδρου του ΕΟΦ δεν με τοποθέτησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προτάθηκα από τον τότε υπουργό Υγείας και τοποθετήθηκα από την αρμόδια Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Επί της ουσίας υπήρξα πρόσωπο κοινής αποδοχής από την πλειονότητα των πολιτικών  παρατάξεων…Ως εκ του περισσού δηλώνω ότι ούτε ταμίας υπήρξα κανενός ούτε εξυπηρετήσεις έχω προσφέρει, ούτε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό έχω λάβει». Υποστηρίζει, ότι ο λόγος που γίνεται αναφορά στο πρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου υποκρύπτει πολιτική σκοπιμότητα και γίνεται με στόχο να δημιουργηθούν επικοινωνιακές εντυπώσεις που σχετίζονται με την πολιτική διαχείριση της υπόθεσης  Novartis.

Ο κ. Λιντζέρης ζητεί την δίωξη των προστατευόμενων μαρτύρων και κάθε άλλου συνυπεύθυνου  ή συμμέτοχου που ενδεχομένως προκύψει σημειώνοντας ότι «από τις παράνομες πράξεις τους έχει υποστεί μέγιστη ηθική βλάβη , ουσιώδη μείωση και βαρύτατη προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψης μου και τέθηκε σε κίνδυνο το καλό μου όνομα και η επαγγελματική μου φήμη».

Διαβάστε ολόκληρη τη μήνυση του κ. Λιντζέρη