current views are: 2

24 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση19:31

Χαρτο-πόλεμος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μάνδρα

«Συνιστούμε στη ΝΔ να προσπαθήσει να διπλώσει τον χάρτη της Αττικής για να αντιληφθεί ο πρόεδρός της που πέφτει η Δυτική Αττική»

Δημοσίευση 19:31’

«Συνιστούμε στη ΝΔ να προσπαθήσει να διπλώσει τον χάρτη της Αττικής για να αντιληφθεί ο πρόεδρός της που πέφτει η Δυτική Αττική»

Κόντρα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στη Μάνδρα Αττικής. Από τη μία η Κουμουνδούρου λέει πως έγινε για επικοινωνιακούς σκοπούς και από την άλλη η Νέα Δημοκρατία απαντά με… χάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου και στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ προτρέπει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να… διπλώσει αυτόν τον χάρτη “για να αντιληφθεί πού… πέφτει η Δυτική Αττική”.

«Εσωκλείουμε επίσης και δύο χάρτες της διαδρομής από το Μαξίμου και την Περιφέρεια Αττικής μήπως βρουν επιτέλους τον δρόμο για την Μάνδρα οι κ.κ. Αλ. Τσίπρας και Ρένα Δούρου που δεν έχουν αποτολμήσει να επισκεφθούν τους κατοίκους ακόμη και 100 μέρες μετά τη φονική πλημμύρα», αναφέρει το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ. “Συνιστούμε στη ΝΔ να προσπαθήσει να διπλώσει τον χάρτη της Αττικής για να αντιληφθεί ο πρόεδρός της που πέφτει η Δυτική Αττική. Η περιοχή που υποβάθμισε με τις πολιτικές του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών και καταστρέφοντας το περιβάλλον“, αμαφέρει σε ανακοίνωσή του και προσθέτειQ

“Γιατί οι πολίτες ούτε ξεχνούν, ούτε δίνουν σημασία σε ατυχείς απόπειρες αντιπερισπασμού από τα σκάνδαλα και τα αδιέξοδα της ΝΔ”. 

Οι δύο χάρτες που επισύναψε με την ανακοίνωσή της η ΝΔ.


σχετικα αρθρα