current views are: 7

26 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση08:37

Γεωργιάδης: «Ο Τσίπρας προσπαθεί να απειλήσει δικαστικό για τη Novartis»

«Για εμένα δεν υπάρχει Βαξεβάνης, Τσίπρας υπάρχει»

Δημοσίευση 08:37’

«Για εμένα δεν υπάρχει Βαξεβάνης, Τσίπρας υπάρχει»

Στην καταγγελία ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να απειλήσει συγκεκριμένο δικαστικό μέσω του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, ώστε να εμποδίσει τη μεταφορά του φακέλου Novartis από την εισαγγελία Διαφθοράς στους εφέτες-ανακριτές, προέβη ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι συγκεκριμένο δημοσίευμα της εφημερίδας “Documento” απειλεί εμμέσως πλην σαφώς έναν δικαστή, ότι θα διαταχθεί έρευνα στα οικονομικά του εάν δεν συμμορφωθεί με τις επιθυμίες της κυβέρνησης.

«Για εμένα δεν υπάρχει Βαξεβάνης, Τσίπρας υπάρχει», είπε. Η δήλωση του κ. Γεωργιάδη ήλθε μία ημέρα μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε βάρος του δημοσιογράφου.

Ο κ. Γεωργιάδης άφησε επίσης αιχμές για αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, η οποία φέρεται να λαμβάνει μηνιαίο επίδομα 1.000 ευρώ για ενοικίαση διαμερίσματος στο Κολωνάκι παρά τη μεγάλη περιουσία που έχει στις ΗΠΑ με τον σύζυγό της, τον υπουργό Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου.

«Κανονικά δεν πρέπει απλά να παραιτηθούν, αλλά να μπουν σε αεροπλάνο και να φύγουν από την Ελλάδα», είπε.

Κάλεσε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να συνειδητοποιήσουν πως τη στιγμή που το υπουργείο Εργασίας μείωνε το ΕΚΑΣ των χαμηλοσυνταξιούχων η αναπληρώτρια υπουργός Αντωνοπούλου έπαιρνε απόφαση «για το χιλιαρικάκι».

«Αυτή είναι η αριστερά στην Ελλάδα», σημείωσε ειρωνικά.


σχετικα αρθρα