ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας από την Τρίπολη: H καινοτομία μπορεί να ωθήσει καθοριστικά την ανάπτυξη

Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου 2018, 16:48 / Ανανεώθηκε 27 Φεβρουαρίου 2018, 16:05
Τσίπρας από την Τρίπολη: H καινοτομία μπορεί να ωθήσει καθοριστικά την ανάπτυξη
Facebook Twitter Whatsapp

Τι είπε στην επίσκεψή του σε γνωστή εταιρεία της Τρίπολης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επίσκεψη στην εταιρία Arcafroz, πραγματοποίησε σήμερα ο Πρωθυπουργός στο περιθώριος της παρουσίας του στην Τρίπολη. Ο κ. Τσίπρας συνομίλησε με παραγωγούς, προμηθευτές, εργαζόμενους και διευθυντικά στελέχη της επιχείρησης και ενημερώθηκε για την παραγωγική διαδικασία, τα προϊόντα και τις επενδυτικές πρωτοβουλίες της.

Κατά την επίσκεψη, του ο κ. Τσίπρας τόνισε τη σημασία της τεχνολογικής αναβάθμισης της παραγωγής μέσα από επενδύσεις και τη συμμετοχή εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού, στοχεύοντας σε υψηλή προστιθέμενη αξία για τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα και ανταγωνιστικότητα που βασίζεται στην ποιότητα και την ένταση γνώσης.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η χώρα στο πλαίσιο της συζήτησης για τον επόμενο προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να διασφαλιστούν οι κοινοτικοί πόροι για την Κοινή Αγροτική Πολιτική και την Πολιτική Συνοχής.

Ο Πρωθυπουργός  ξεναγήθηκε και φωτογραφήθηκε μαζί με τους εργαζόμενους ο Πρωθυπουργός εκφράζοντας την στήριξή του στην καινοτομία της αγροτοδιατροφής ως παράγοντας ανάπτυξης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωθυπουργός βρίσκεται σήμερα από το πρωί στην Αρκαδία, όπου το απόγευμα θα εκφωνήσει την κεντρική ομιλία στο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση που λαμβάνει χώρα στην Τρίπολη.