current views are: 8

1 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση13:33

Καμμένος για Κουβέλη: Πάντα υπηρετούσε τις αρχές της Δημοκρατίας

Ο κ. Καμμένος περιέγραψε τον κ. Κουβέλη ως «προσωπικότητα της πολιτικής ζωής, που σε δύσκολες περιστάσεις πάντα υπηρέτησε τις αρχές της Δημοκρατίας, διδάσκοντας σε όλους την ενότητα του έθνους»

Δημοσίευση 13:33’

Ο κ. Καμμένος περιέγραψε τον κ. Κουβέλη ως «προσωπικότητα της πολιτικής ζωής, που σε δύσκολες περιστάσεις πάντα υπηρέτησε τις αρχές της Δημοκρατίας, διδάσκοντας σε όλους την ενότητα του έθνους»

Τον Φώτη Κουβέλη υποδέχτηκε με απόδοση τιμών και αγήματα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο υπουργός Πάνος Καμμένος, μιλώντας με ιδιαίτερα θετικά λόγια.

Ο κ. Καμμένος περιέγραψε τον κ. Κουβέλη ως «προσωπικότητα της πολιτικής ζωής, που σε δύσκολες περιστάσεις πάντα υπηρέτησε τις αρχές της Δημοκρατίας, διδάσκοντας σε όλους την ενότητα του έθνους».

«Διαβεβαιώνω ότι τα γενικά επιτελεία και οι αξιωματικοί είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, προασπίζοντας την εθνική μας κυριαρχία, αλλά παράλληλα προσφέροντας στον λαό με παραδείγματα πολύ συγκεκριμένα στη λύση προβλημάτων, με κοινωνική προσφορά σε ευαίσθητες περιοχές, όπως η Θράκη», είπε στη συνέχεια.

«Στον 1,5 χρόνο που μένει μέχρι τις εκλογές, θα ολοκληρώσουμε το έργο που έχουμε αναλάβει», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος. Για τον προκάτοχο του κ. Κουβέλη, Δημήτρη Βίτσα, σημείωσε πως «δεν ανταλλάξαμε ούτε μία κουβέντα διαφωνίας» και τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία.

«Αισθάνομαι τεράστια ευθύνη για τη θέση που μου ανέθεσε ο πρωθυπουργός. Νιώθω συγκίνηση γιατί ξέρω πως απευθύνομαι σε ανθρώπους που προτάσσουν το δημόσιο συμφέρον. Είναι σημαντικό το έργο που επιτελείται στο υπουργείο, μέσα στις αντίξοες συνθήκες που περνάει η πατρίδα. (…) Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι μαζί με την κοινωνία, μαζί με τους ανθρώπους. Βεβαιώνω ότι θέλω να είμαι άξιος συνεχιστής ενός άξιου έργου που επιτέλεσε ο κ. Βίτσας και θέλω να διαβεβαιώσω τον κ. Καμμένο ότι θα συνεργαστούμε εξίσου καλά όπως συνεργάστηκε με τον απερχόμενο υπουργό», δήλωσε από την πλευρά του ο Φώτης Κουβέλης.


σχετικα αρθρα