current views are: 5

5 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση10:52

Θ. Παπαθεοδώρου στο «Ακραίως»: Ο φάκελος της Novartis δεν έχει στοιχεία

“Να έρθουν όλα στο φως θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτό θα κάνουμε. Δε θα αφήσουμε την κυβέρνηση να αποδράσει” είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. 

Δημοσίευση 10:52’
αρθρο-newpost

“Να έρθουν όλα στο φως θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτό θα κάνουμε. Δε θα αφήσουμε την κυβέρνηση να αποδράσει” είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. 

Στόχος της Προανακριτικής Επιτροπής είναι η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεση της Novartis τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Επιτροπής της Βουλής, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ, ενώ υποστήριξε ότι «ο φάκελος δεν είχε στοιχεία».

Η Προανακριτική Επιτροπή συνεδριάζει για πρώτη φορά σήμερα στις 17:00 και σύμφωνα με τον κ. Παπαθεοδώρου πρέπει « να έχει πλήρεις αρμοδιότητες και χρονικά περιθώρια να διαλευκανθεί η υπόθεση για όλα τα πρόσωπα, για όλα τα αδικήματα. Να έχει πλήρεις ανακριτικές αρμοδιότητες. Να καλέσουμε όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και τους μάρτυρες». 

Μάλιστα ο κ. Παπαθεοδώρου πιστεύει ότι οι συνεδριάσεις της Προανακριτικής επιτροπής πρέπει να καλυφθούν τηλεοπτικά και δικαιολόγησε την άποψή του λέγοντας πως: «Πρέπει να παρακολουθεί ο κόσμος τι λέγεται μέσα στη Βολή. Υπάρχει η δυνατότητα να εξεταστούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες, υπάρχουν τρόποι, ώστε να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους. Δεν πρέπει να μείνουν σκιές σε δέκα πολιτικά πρόσωπα. Η κυβέρνηση θέλει τη διαπόμπευση. Ο φάκελος δεν είχε στοιχεία.  Άρα πάμε να αποκαλύψουμε την αλήθεια και όχι να συγκαλύψουμε ευθύνες. Να έρθουν όλα στο φως θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτό θα κάνουμε. Δε θα αφήσουμε την κυβέρνηση να αποδράσει». 

 


σχετικα αρθρα