current views are: 9

5 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση14:28

Αβραμόπουλος για Novartis: Θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια για να αποκαλύψω τη σκευωρία

Ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε ότι προσέφυγε σήμερα, εκ νέου, στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Δημοσίευση 14:28’

Ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε ότι προσέφυγε σήμερα, εκ νέου, στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Τη χρήση κάθε νόμιμου μέσου πρόκειται να χρησιμοποιήσει ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος προκειμένου να αποδείξει την «σκευωρία» εις βάρους του η οποία όπως ανάφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του «στηρίζεται αποκλειστικά στους δύο κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες».

Ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε ότι προσέφυγε σήμερα, εκ νέου, στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Δ. Παπαγεωργίου, ζητώντας την αποκάλυψη των ονομάτων των ψευδομαρτύρων και την άμεση προώθηση, της, εναντίον τους, μήνυσή από εκείνον.

Αφορμή της νέας αίτησής του κ. Αβραμόπουλου, αποτελεί η ανακοίνωση του κ. Εισαγγελέα, της 20ης Φεβρουαρίου 2018, μετά δηλαδή την πρώτη αίτησή του, με την οποία, νέα εκ των υστέρων απόφαση (9 Φεβρουαρίου 2018) του κ. Αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου, έγινε η υπαγωγή των προστατευόμενων μαρτύρων στο καθεστώς των μαρτύρων του δημοσίου συμφέροντος.

«Αναμένω από τον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και την Ελληνική Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι απολύτως, να προβεί στις νόμιμες ενέργειες ώστε να αποκαλυφθούν οι ψεύδορκοι συκοφάντες, να λάμψει η αλήθεια και η σκοτεινή αυτή υπόθεση και όλες οι πτυχές και προεκτάσεις της να έρθουν στο φως» κατέληξε ο Ευρωπαίος Επίτροπος.

 


σχετικα αρθρα