current views are: 10

7 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση14:52

Πυρ ομάδον της αντιπολίτευσης για την επίσκεψη Τσίπρα στη Φυλή

Αντιδράσεις από τα κόμμα της αντιπολίτευσης για τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού στη Φυλή

Δημοσίευση 14:52’

Αντιδράσεις από τα κόμμα της αντιπολίτευσης για τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού στη Φυλή

Τα αιχμηρά σχόλια των κομμάτων προκάλεσε η σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Φυλή, εστιάζοντας στα προβλήματα παραβατικότητας που αντιμετωπίζει η κοινωνία επί καθημερινής βάσεως.

Σε ανακοίνωση της η ΝΔ, αναφέρει ότι «Σχεδόν καθημερινά οι γνωστοί άγνωστοι βανδαλίζουν το κέντρο της Αθήνας και άλλες πόλεις της χώρας.

Οι ληστείες και οι διαρρήξεις έχουν πολλαπλασιαστεί. Ολόκληρες περιοχές της Αττικής έχουν μετατραπεί σε άβατα ανομίας. Τα πανεπιστήμια έχουν παραδοθεί στο έλεος παραβατικών ομάδων. Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κάθε τρεις και λίγο καίγονται και βανδαλίζονται.»

Ταυτόχρονα τονίζει ότι «με αυτά τα “επιτεύγματα” ο κ. Τσίπρας είχε το θράσος σήμερα να κάνει μαθήματα για την ασφάλεια του πολίτη» και εκφράζει την απορία « αν ο κ. Τσίπρας έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα ή την αίσθηση της ντροπής.»

 «Το ελάχιστο διάστημα που του απομένει στην εξουσία, ας αφήσει τις υποκριτικές κορώνες και ας επιτρέψει, επιτέλους, στην Ελληνική Αστυνομία να κάνει όπως πρέπει και γνωρίζει τη δουλειά της» καταλήγει η ανακοίνωση.

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, με αφορμή την έξαρση, όπως τονίζει της παραβατικότητας.

Όπως τονίζει η κ. Χριστοφιλοπούλου ο κ. Τσίπρας «επιδόθηκε σε φιέστες και εγκαίνια από όπου επιχείρησε να κολακεύσει τον απλό αστυνομικό!», την ώρα που οι «μπαχαλάκηδες οργίαζαν επί δεκαήμερο ανενόχλητοι μέχρι που τους έκανε τη χάρη που ζητούσαν η κυβέρνηση, και ενώ ο κ. Τόσκας για να αποφύγει τις ευθύνες του κατηγόρησε την ΕΛ.ΑΣ.».

«Ο κ. Τσίπρας απέδειξε ότι δεν έχει καμία απολύτως εικόνα της πραγματικότητας. Ας αφήσει λοιπόν τις φιέστες και τους πανηγυρισμούς γιατί δεν τον πιστεύει πια κανείς. Η ανικανότητά του και της κυβέρνησης του είναι παροιμιώδης», προσθέτει η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Επιπλέον, η κ. Χριστοφιλοπούλου σημειώνει πως οι κάτοικοι των δήμων Φυλής, Ασπροπύργου και Αχαρνών βιώνουν το φόβο για την ακεραιότητα τους και βλέπουν καθημερινά την περιουσία τους να γίνεται βορά στις συμμορίες και το εμπόριο ναρκωτικών να ανθεί μπροστά στα μάτια των ίδιων και των παιδιών τους.

«Αφού δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους ας μην προκαλούν τουλάχιστον το αίσθημα των πολιτών», καταλήγει.


σχετικα αρθρα