current views are: 9

8 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση19:04

Συνεργάτες Σαμαρά: Η σκευωρία του Τσίπρα θα αποκαλυφθεί και διεθνώς

«Επισημαίνουμε, όμως, ότι στο άρθρο του στους Financial Times δεν αναφέρει ούτε λέξη για το FBI, αντιλαμβανόμενος ότι θα τον διαβάσουν και αμερικάνοι…»

Δημοσίευση 19:04’

«Επισημαίνουμε, όμως, ότι στο άρθρο του στους Financial Times δεν αναφέρει ούτε λέξη για το FBI, αντιλαμβανόμενος ότι θα τον διαβάσουν και αμερικάνοι…»

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύουν συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά με αφορμή την ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος για το άρθρο του πρώην πρωθυπουργού στους Financial Times.

Ειδικότερα, συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού τόνιζαν, «αρέσει δεν αρέσει στον κ. Τσίπρα, η σκευωρία θα αποκαλυφθεί και διεθνώς».

Είχε προηγηθεί σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου σημείωνε πως «το ακροδεξιό παραλήρημα του σκιώδους προέδρου της ΝΔ, κ. Σαμαρά, έχει ξεπεράσει, πλέον, τα σύνορα της χώρας. Όσο κι αν προσπαθεί να κρύψει τον πανικό του κάτω από τόνους εμφυλιοπολεμικής και ψυχροπολεμικής ρητορείας, δεν τα καταφέρνει. Ίσως γιατί γνωρίζει ότι, με αυτή την κυβέρνηση, όλοι είναι ίσοι έναντι του Νόμου, όσο ”εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες” κι αν είναι».

«Μπορεί, βέβαια, για πολλοστή φορά να καταγγέλλει την κυβέρνηση για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια. Μπορεί να φαντάζεται προσπάθειες εγκαθίδρυσης λατινοαμερικάνικων καθεστώτων. Επισημαίνουμε, όμως, ότι στο άρθρο του στους Financial Times δεν αναφέρει ούτε λέξη για το FBI, αντιλαμβανόμενος ότι θα τον διαβάσουν και αμερικάνοι…», είχε τονίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλιο για το άρθρο του πρώην πρωθυπουργού έκανε και ο Αλέξης Τσίπρας από τη Βουλή, όπου υποστήριξε «σας ευχαριστώ κ. Μητσοτάκη γιατί τουλάχιστον εσείς προεξοφλείτε ότι θα κάθομαι σ’ αυτά τα έδρανα, διότι ο κ. Σαμαράς προεξοφλεί ότι θα είμαι στον Κορυδαλλό μετά τις εκλογές, είσαστε, πράγματι, large εσείς και μας δίνετε την ευκαιρία να καθόμαστε στα έδρανα της αντιπολίτευσης».


σχετικα αρθρα