current views are: 9

11 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση18:26

Γεννηματά για Ελληνοτουρκικά: Ο Τσίπρας κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια

«Οι ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έχουν διπλή γραμμή στο Σκοπιανό και διγλωσσία στα Ελληνοτουρκικά»,  δήλωσε χαρακτηριστικά

Δημοσίευση 18:26’

«Οι ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έχουν διπλή γραμμή στο Σκοπιανό και διγλωσσία στα Ελληνοτουρκικά»,  δήλωσε χαρακτηριστικά

Πυρά κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στα Ελληνοτουρκικά και το Σκοπιανό εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Οι ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έχουν διπλή γραμμή στο Σκοπιανό και διγλωσσία στα Ελληνοτουρκικά»,  δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Αν έχουν γραμμή να συγκαλέσουν επιτέλους Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, ειδάλλως να κλείσουν το στόμα τους… Ξέρουν κάτι; Αν δεν ξέρουν, τότε γιατί πυροδοτούν το κλίμα; Ας σεβαστούν τον τουρισμό μας και τις θυσίες του ελληνικού λαού».

Συμπλήρωσε: «Πρώτος ο Τσίπρας, να κλείσει το στόμα του», καθώς φέρει ευθύνη για τη γραμμή και την εικόνα της κυβέρνησης και των στελεχών της. Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά υπάρχει διγλωσσία στην κυβέρνηση και διαφορετικές γραμμές που πυροδοτούν το κλίμα. «Όταν λέμε ότι φέτος θα έχουμε ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια για τον τουρισμό μας, είναι κουβέντες αυτές να μιλάμε για θανατηφόρο ατύχημα και ομηρία; Τι κάνουν για τους Έλληνες στρατιωτικούς; Τι κάνουν απέναντι στην Τουρκία, στην προκλητικότητα των Σκοπίων; Έχουν διαφορετικές γραμμές για όλα τα θέματα», τόνισε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

«Δεν τηρούμε ίσες αποστάσεις, δεν είμαστε στη μέση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Είμαστε απέναντι και από τους δύο, γιατί είμαστε απέναντι στη συντήρηση και το λαϊκισμό» συμπλήρωσε και συνέχισε:

«Ο Σταύρος έχει μία ρομαντική άποψη για τα θέματα που έχει χειριστεί εδώ και χρόνια, το θέμα του Συμβουλίου Ασφαλείας από το 2012 μέχρι σήμερα έχει ειπωθεί από χίλιες μεριές, αλλά είναι ένα άλλο θέμα να στηρίζεις τις απόψεις σου, που επί χρόνια καλλιεργείς και στον δημόσιο διάλογο, και άλλο θέμα να εκμεταλλεύεται αυτή την στιγμή ο κ. Τσίπρας τη διάθεση όλων μας για συνεννόηση με επικοινωνιακά παιχνίδια. Ως εδώ. Αρκετά με τα ψέματα. Αρκετά με την προπαγάνδα. Αρκετά με τα επικοινωνιακά παιχνίδια. Εάν έχουν γραμμή στα εθνικά ζητήματα να συγκαλέσουν Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και να μας ενημερώσουν για αυτά. Εάν δεν έχουν, εάν δεν έχουν πληροφορίες για όλα αυτά που λέει ο αρμόδιος υπουργός να κλείσουν το στόμα τους»


σχετικα αρθρα