current views are: 2

12 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση11:15

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε «amber alert» για το γραφείο Τύπου της ΝΔ

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέται γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει πάρει θέση σε σοβαρά ζητήματα που τέθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Δημοσίευση 11:15’

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέται γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει πάρει θέση σε σοβαρά ζητήματα που τέθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Επανέρχεται σε τέσσερα ζητήματα που προέκυψαν το Σαββατοκύριακο ο ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας για ακόμα μία φορά την αντίδραση της Ν.Δ. που όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του «εδώ και δύο μέρες, αγνοείται η τύχη της και η τύχη του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη». Προσθέτει «ελπίζουμε η σιωπή τους να οφείλεται σε πολιτικούς λόγους και να μην υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα».

Υπενθυμίζει ότι «το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ζητήσαμε μέσω ανακοινώσεων τη θέση της Ν.Δ. και του προέδρου της για τα παρακάτω θέματα:

1. Τις απαράδεκτες δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Δ. Σταμάτη, σχετικά με τα ελληνοτουρκικά θέματα.

2. Το δημοσίευμα της εφημερίδας “Νέα Σελίδα” σχετικά με τις επιχειρηματικές σχέσεις της συζύγου του Κυρ. Μητσοτάκη, Μ. Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, με την ιδιωτική εταιρεία μεταφορών, υπέρ της οποίας ξιφουλκούσε ο ίδιος.

3. Το δημοσίευμα της εφημερίδας “Κυριακάτικη Δημοκρατία” σχετικά με τις μίζες που έδινε η Siemens στη Ν/Δ/.

4. Το δημοσίευμα της εφημερίδας “Documento” για τις στενές σχέσεις στελεχών της Ν.Δ. με μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης Combat 18, η οποία εξαρθρώθηκε την περασμένη εβδομάδα».

Καταλήγει επισυνάπτοντας τις σχετικές ανακοινώσεις στις οποίες αναμένει αντίδραση.


σχετικα αρθρα