current views are: 5

13 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση10:09

Λ. Γρηγοράκος στο «Ακραίως»: Με ποιο δικαίωμα ο κ. Βασιλειάδης σταματά το πρωτάθλημα;

“Yπάρχoυν νόμοι και μάλιστα αυστηροί στην Ελλάδα, αλλά δεν εφαρμόζονται!”

Δημοσίευση 10:09’
αρθρο-newpost

“Yπάρχoυν νόμοι και μάλιστα αυστηροί στην Ελλάδα, αλλά δεν εφαρμόζονται!”

Αντίθετος προς την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, να διακόψει το πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ. Παράλληλα, τόνισε ότι υπάρχoυν νόμοι και μάλιστα αυστηροί στην Ελλάδα, αλλά δεν εφαρμόζονται!

“Με ποιο δικαίωμα ο κ. Βασιλειάδης σταματά το πρωτάθλημα; Είναι δικό του το μαγαζί;» αναρωτήθηκε και σημείωσε πως «Θα έπρεπε να τιμωρηθεί ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας και η ομάδα του. Δεν φταίνε οι υπόλοιπες ομάδες” ισχυρίστηκε και τόνισε: “Έχουμε κι εμείς νόμους, και είναι πολύ αυστηροί, αλλά εξακολουθούμε να μην τους εφαρμόζουμε».  

Για την εισβολή του κ. Σαββίδη στην Τούμπα, ο κ. Γρηγοράκος τόνισε πως: «Δεν έχει δικαίωμα να κατασυκοφαντεί τη χώρα μας διεθνώς. Δεν ήταν εμφάνιση ανθρώπου αυτού που θέλει να παίξει οικονομικό ρόλο στη χώρα. Ειδικά όταν έχει βοηθηθεί όχι μόνο με τη ΣΕΚΑΠ, αλλά και τα δάνεια του ΠΑΟΚ. Ήρθε από το που πουθενά και θα πρέπει να έχει μέτρο σε ότι κάνει. Είναι σε χώρα που έχει Σύνταγμα, έχει νόμους που πρέπει να εφαρμόζονται, δε ήρθε να παίξει τον καουμπόι. Έπρεπε να έχει συλληφθεί άμεσα».
Ο κ. Γρηγοράκος θεωρεί την κυβέρνηση υπεύθυνη για την εικόνα του ποδοσφαίρου: «Ο κ. Τσίπρας τρία χρόνια δεν είχε κάνει τίποτα. Δεν πρέπει να αποσοβήσουν τα αίσχη μου έκανε με τα πιστόλια του».
Για το ενδεχόμενο Grexit των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, o βουλευτής ΠΑΣΟΚ αναρωτήθηκε: «Υπάρχει τέτοιος πολιτικός στην Ελλάδα που θα κάνει κάτι τέτοιο; Το έκανε μια μεγάλη κυρία η Θάτσερ. Είπε θα σας  διαλύσω όλους και την ομάδα σας. Και είδαμε τα αποτελέσματα».

 

 


σχετικα αρθρα