ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύγκρουση κυβέρνησης – ΝΔ για τον Ιβάν Σαββίδη

Δημοσίευση 13 Μαρτίου 2018, 14:31 / Ανανεώθηκε 13 Μαρτίου 2018, 18:22
Σύγκρουση κυβέρνησης – ΝΔ για τον Ιβάν Σαββίδη
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος χρησιμοποιούν επιχειρηματίες άλλοτε για να ελέγξουν το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, κι άλλοτε για να ισοφαρίσουν τους τραγικούς χειρισμούς τους στο θέμα των Σκοπίων»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκατέρωθεν πυρά εξαπολύουν κυβέρνηση και αντιπολίτευσης με φόντο την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Η κ. Σπυράκη κατηγορεί την κυβέρνηση ότι χτίζει νέο καθεστώς διαπλοκής και ότι χρησιμοποιεί επιχειρηματίες. «Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος εδώ και τρία χρόνια χτίζουν ένα νέο καθεστώς διαπλοκής. Χρησιμοποιούν επιχειρηματίες άλλοτε για να ελέγξουν το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, κι άλλοτε για να ισοφαρίσουν τους τραγικούς χειρισμούς τους στο θέμα των Σκοπίων» σημειώνει η κ. Σπυράκη και συνεχίζει:

«Να γιατί δεν μπορούν να κάνουν κάθαρση ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε πουθενά αλλού.  Έχουν βουλιάξει οι ίδιοι στη λάσπη της διαπλοκής και είναι ανήμποροι να εφαρμόσουν το νόμο. Και επικίνδυνοι όχι μόνον για τον αθλητισμό, αλλά και για τον τόπο. Μόνη λύση η πολιτική αλλαγή».

 Με τη σειρά της η κυβέρνηση απαντά στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ λέγοντας ότι «Η κα Σπυράκη εκτίθεται ανεπανόρθωτα και μόνο που αρθρώνει τη λέξη «διαπλοκή». Θα αρκεστούμε να της θυμίσουμε πως είναι εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Novartis, της  Siemens, των θαλασσοδανείων 200 εκατ. ευρώ, του Κήρυκα Χανίων και πολλών άλλων σκανδάλων που γνωρίζει πολύ καλά ο ελληνικός λαός και δεν θα ανατρέξουμε στις εποχές που στο MEGA έπαιρνε τις ειδήσεις στο μαξιλάρι της.»

Έπειτα σχολιάζει ότι «Η πολιτική αλλαγή που φαντασιώνεται λοιπόν ως «μοναδική λύση» η ΝΔ δεν εδράζεται μονάχα στην απέλπιδα προσπάθεια να εκτροχιαστεί η πορεία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια τον ερχόμενο Αύγουστο.

Είναι η μοναδική ελπίδα τους να κουκουλωθούν τα ατελείωτα σκάνδαλά τους.»

Ταυτόχρονα, σε νεότερη απάντησή της η ΝΔ σχολιάζει με παροιμίες την αφωνία του Πάνου Καμμένου η ΝΔ αναφορικά με την υπόθεση του Ιβάν Σαββίδη.

«Στα αρχαία το έλεγαν "εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια” και στα νέα "όπως στρώσεις θα κοιμηθείς"» αναφέρει η ΝΔ.