ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραχώρηση του κάστρου της Ρόδου από Τσίπρα σε Novartis καταγγέλλει ο Σαμαράς

του Γιώργου Δ. Ευθυμίου - Δημοσίευση 17 Μαρτίου 2018, 15:11 / Ανανεώθηκε 19 Μαρτίου 2018, 10:29
Παραχώρηση του κάστρου της Ρόδου από Τσίπρα σε Novartis καταγγέλλει ο Σαμαράς
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

Συνεργάτες του μιλούν για «τερατολογίες, ασύστολα ψεύδη και ατέλειωτη λάσπη» που στόχο έχουν να πλήξουν τον πρώην πρωθυπουργό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην καταγγελία ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο και ενώ η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει να μιλά για σκάνδαλο Novartis, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παραχώρησε το ιστορικό παλάτι  της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, για την πραγματοποίηση πολυτελούς δείπνου της φαρμακευτικής εταιρίας, προχώρησαν οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.

Οι ίδιοι τονίζουν ότι η «δήθεν» συνάντηση Σαμαρά - Φρουζή, ήταν στις 17/12/2012, εκείνη που έγινε δημοσίως, παρουσία 13 άλλων πολυεθνικών εταιριών στο Μαξίμου, ενώ διαψεύδουν ότι υπήρξε συνάντηση στις 28/2/2013. Αντίθετα, λένε οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, την ακριβώς επόμενη μέρα (1/3/2013) ο κ. Φρουζής συναντάται στην Βουλή με τον κ. Τσίπρα και ασκούν την ίδια σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Σαμαρά για τη μείωση του φαρμακευτικού κέρδους.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Η γελοία συμμορία διασύρεται και πάλι.

Προσπαθούν μάταια να πλήξουν τον Αντώνη Σαμαρά με φαντασιώσεις, τερατολογίες, ασύστολα ψεύδη και  ατέλειωτη λάσπη.

Σε ότι αφορά τις δήθεν νέες συναντήσεις του κ. Σαμαρά με τον κ. Φρουζή, προκύπτει ότι η γελοία συμμορία βρίσκεται σε παραλήρημα: Η συνάντηση της 17/12/2012 είναι εκείνη που έγινε δημοσίως, παρουσία 13 άλλων πολυεθνικών εταιριών στο Μαξίμου, συνάντηση που ο τ. Πρωθυπουργός αναφέρει ρητά στην μήνυσή του κατά της συμμορίας.  Συνάντηση στις 28/2/2013 δεν έγινε ποτέ.

Αντίθετα, την ακριβώς επόμενη μέρα (1/3/2013) ο κ. Φρουζής συναντάται στην Βουλή με τον κ. Τσίπρα και ασκούν την ίδια σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Σαμαρά για τη μείωση του φαρμακευτικού κέρδους..

Το ότι συναντήθηκε ο κ. Τσίπρας με τον κ. Φρουζή, το «αποκαλύπτει» άλλωστε και η σημερινή «ΑΥΓΗ».

Διαψεύδεται επομένως η αγωνιώδης προσπάθεια Τσίπρα να πείσει ότι ποτέ δεν συνάντησε τον αντιπρόεδρο της  NOVARTIS. Αν έχουν ακόμα ψυχραιμία, ας διαβάσουν την °Αυγή° της εποχής (2/3/2013) , καθώς  οι δηλώσεις Τσίπρα και φαρμακοβιομηχανίας είχαν ως κοινό στόχο την πολιτική Σαμαρά.

Σε σχέση με  το σημείωμα που αναφέρει  κάποιον «SAMARA», μαζί με δημοσιογράφους και υπαλλήλους της Novartis, καλό θα είναι να μην εκτίθενται... Τους ενημερώνουμε ότι ΔΕΝ είναι ο Αντώνης Σαμαράς!

Και ερχόμαστε στο καλύτερο: Επί ενάμιση χρόνο η συμμορία διατυμπανίζει ότι το «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του Ελληνικού κράτους»  είναι η υπόθεση  NOVARTIS.

Γιατί λοιπόν ο κ. Τσίπρας, πριν από έξι μόλις μήνες, ΕΓΚΡΙΝΕΙ  το αίτημα της NOVARTIS και ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ το ιστορικό παλάτι  της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, για την πραγματοποίηση... πολυτελούς δείπνου της εταιρίας;

Ημερομηνία έκδοσης απόφασης: 27 Σεπτεμβρίου 2017.

Τόσο άθλιοι! Τόσο υποκριτές!

Θα τούς πάμε μέχρι τέλους...!