ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σιωπητήριο» Καμμένου σε στελέχη και βουλευτές των ΑΝΕΛ μέχρι τη συνεδρίαση της Κ.Ο.

του Αντώνη Αντζολέτου - Δημοσίευση 18 Μαρτίου 2018, 18:58 / Ανανεώθηκε 19 Μαρτίου 2018, 10:29
«Σιωπητήριο» Καμμένου σε στελέχη και βουλευτές των ΑΝΕΛ μέχρι τη συνεδρίαση της Κ.Ο.
Facebook Twitter Whatsapp

Το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η μεγάλη «βεντάλια» των θεμάτων που έχει ανοίξει από τα ελληνοτουρκικά, το Σκοπιανό μέχρι και την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη μέσα στο γήπεδο με όπλο και τη διακοπή του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στις τάξεις των ΑΝΕΛ.

Είναι χαρακτηριστικό πως, σύμφωνα με πληροφορίες,  ο Πάνος Καμμένος έχει ζητήσει από τα στελέχη και τους βουλευτές του κόμματος του να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να αποφύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις  μέχρι την ημέρα που θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα. Είναι προφανές πως ο υπουργός Άμυνας επιθυμεί να χαραχθεί μια κοινή γραμμή σε όλα τα θέματα και να υπάρξουν συνολικές τοποθετήσεις και κατευθύνσεις. Εκτός και αν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει κάποιο κρυφό «χαρτί» που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αυτή τη στιγμή.

«Και άλλες φορές το έχει κάνει αυτό ο Πάνος Καμμένος», δήλωνε στέλεχος των ΑΝΕΛ στο newpost.gr  που δεν έδειχνε να εκπλήσσεται από την πρωτοβουλία του.

Η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας θα προσδιοριστεί με βάση το πρόγραμμα του προέδρου των ΑΝΕΛ και αν το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του στο υπουργείο Άμυνας δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη.