current views are: 7

18 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση17:55

Λεβέντης για αποδοκιμασίες στο συνέδριο: Περιμένω τηλέφωνο από τη Γεννηματά

«Αν είχε σοβαρότητα η κ. Γεννηματά θα είχε σηκωθεί προς το πλήθος και να κάνει νεύμα ηρεμίας», είπε χαρακτηριστικά

Δημοσίευση 17:55’

«Αν είχε σοβαρότητα η κ. Γεννηματά θα είχε σηκωθεί προς το πλήθος και να κάνει νεύμα ηρεμίας», είπε χαρακτηριστικά

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης από τις αποδοκιμασίες που εισέπραξε κατά τον χαιρετισμό του στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

«Αν είχε σοβαρότητα η κ. Γεννηματά θα είχε σηκωθεί προς το πλήθος και να κάνει νεύμα ηρεμίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.

Ισχυρίστηκε ότι αυτοί που τον αποδοκίμασαν «δεν ήταν σύνεδροι» και τους χαρακτήρισε «μαυρίλα του Γιωργάκη».

Πρόσθεσε ότι δεν υπήρξε καμία προσβολή εκ μέρους του όπως είπε ο κ. Κουτσούκος, αλλά οι αποδοκιμασίες υπήρξαν γιατί «τους ενόχλησε η αλήθεια».

Ο κ. Λεβέντης είπε ότι θα έπρεπε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής να τον πάρει τηλέφωνο, αλλά δεν περιμένει ότι θα το κάνει.

«Η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση μεγάλη. Μια κυβέρνηση όλων», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, για να συμπληρώσει:

«Επειδή ο Τσίπρας δεν θα μπει (στην κυβέρνηση) γιατί είναι μοβόρος και πονηρός, θα μπει η Γεννηματά με τον Μητσοτάκη. Αυτό θα γίνει», δήλωσε ο κ. Λεβέντης.

Όσο για την πρόταση της Ένωσης Κεντρώων είπε: «εμείς λέμε ότι δεν θέλουμε να μπούμε στην κυβέρνηση. Θα ψηφίζουμε ότι είναι σωστό, αρκεί να είναι όλοι οι μεγάλοι για να μην λέει ο ένας τον άλλο προδότη και να δώσουμε εικόνα ενότητας προς τα έξω».


σχετικα αρθρα