ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: «Τσάμπα πήγαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, δεν ήθελα να ρίξω λάδι στη φωτιά»

Δημοσίευση 18 Μαρτίου 2018, 22:28 / Ανανεώθηκε 20 Μαρτίου 2018, 15:10
Γεωργιάδης: «Τσάμπα πήγαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, δεν ήθελα να ρίξω λάδι στη φωτιά»
Facebook Twitter Whatsapp

«Τζάμπα πήγαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ και έκαναν την φασαρία. Είχα ακυρώσει την ομιλία μου διότι λόγω του αναβρασμού που υπάρχει στην πόλη, δεν ήθελα να ρίξω λάδι στην φωτιά», τόνισε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για το συμβάν στα Κουφάλια, όπου οπαδοί του ΠΑΟΚ διέκοψαν προγραμματισμένη ομιλία του, πήρε θέση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Τζάμπα πήγαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ και έκαναν την φασαρία. Είχα ακυρώσει την ομιλία μου διότι λόγω του αναβρασμού που υπάρχει στην πόλη, δεν ήθελα να ρίξω λάδι στην φωτιά», τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real και συνέχισε, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν ανησυχεί για ένα «μέτωπο» Βόρειας και Νότιας Ελλάδας:

«Εγώ είμαι Μακεδόνας στην καταγωγή. Η Θεσσαλονίκη και Β. Ελλάδα έχει μια αίσθηση αδικίας. Ότι η Αθήνα την καταδυναστεύει. Δεν είναι αλήθεια αλλά έτσι αισθάνονται. Είναι πιθανό το ενδεχόμενο σε μια εποχή παρατεταμένης κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε, με ανοιχτά τα εθνικά μας θέματα, ένα γεγονός δευτερεύον όπως η σύγκρουση για μια ομάδα να αποτελέσει καταλύτη για τέτοιου είδους φαινόμενα. Ελπίζω να μη συμβούν. Δεν είναι καλό για την Ελλάδα».